Sigurno vam je poznata izjava da je fasada ogledalo doma. Tome je zaista tako jer će svi prvi dojam o vašem životnom prostoru steći upravo preko fasade. Koliko god je važno održavati postojanost fasade i određeni nivo estetike ipak treba najviše misliti na njezinu funkcionalnu ulogu. Vanjski zidovi trebaju biti dobro izolirani i energetski učinkoviti kako bi pružili potrebnu kvalitetu življenja, povećali udobnost doma i pomogli s troškovima održavanja jer što se više toplina gubi kroz zidove time će računi za režije biti veći.

Fasade su izložene svim vremenskim uvjetima zbog čega dolazi do raznih oštećenja i pukotina te je nakon određenog vremena nužno odraditi sanaciju. Također, do oštećenja može doći i zbog nepravilne izvedbe. S obzirom na to koliko su važne za objekt preporuka je da se sanacija fasade obavi dok je oštećenje još malo. U nastavku donosimo vrste fasada i načine moguće sanacije!

YTONG POROBETON d.o.o.
YTONG POROBETON d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Gradnja kuća na području cijele Hrvatske
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi