Premanturci su 2018. godine na Dan sporta Općine Medulin svečano otvorili novo polivalentno igralište koje se smjestilo na ulazu u naselje. Dvije godine potom, u ljeto 2020. radi potrebe poboljšanja kvalitete igrališta izvršena je njegova sanacija.

U cjelokupnom procesu sanacije stručnjaci za sportske podove Mapei Croatia sudjelovali su kao partnerska podrška sudionicima u gradnji kako bi se dobilo dugotrajno i kvalitetno rješenje za sportsko igralište.

SLIKA 1: Nanošenje dvokomponentnog epoksidnog temeljnog premaza MAPECOAT TNS PRIMER EPW.

Na početku radova bilo je potrebno prebrusiti postojeći sustav dijamantnim brusom. Potom su pukotine i rupe u podu pregledane, a onda i zapunjene dvokomponentnom epoksidnom smolom bez otapala – EPORIP. Dilatacije su zabrtvljene poliuretanskom masom za brtvljenje MAPEFLEX PU 45 FT. Nakon što je podloga adekvatno pripremljena nanesen je dvokomponentni epoksidni temeljni premaz MAPECOAT TNS PRIMER EPW, a nakon njegova sušenja i dva sloja akrilne smole MAPECOAT TNS FINISH 1.

 
SLIKA 2: Završno su izvedene linije za nogometno, rukometno i košarkaško igralište elastičnom akrilnom bojom u vodenoj disperziji MAPECOAT TNS LINE.

Završno su izvedene linije za nogometno, rukometno i košarkaško igralište elastičnom akrilnom bojom u vodenoj disperziji MAPECOAT TNS LINE. Zahvat koji su djelatnici Edel Sporta izveli na premanturskom igralištu odličan je primjer kako osvježiti postojeće igralište uz manja ulaganja, a kao rješenje se može primijeniti na svim postojećim igralištima koja zahtijevaju svojevrsnu obnovu.

 Bilo da se radi o betonskoj, asfaltnoj ili akrilnoj podlozi, Odjel tehnike Mapei Croatia na raspolaganju je kako bi evaluirao postojeće stanje podloge i predložio najbolje rješenje koje će jamčiti dobar izgled, ali i ono najvažnije – dugotrajnost i uživanje u sportskim aktivnostima.

Na ovaj način izrađena je podloga koja će služiti svim ljubiteljima sporta u Premanturi, Medulinu i okolici, a sasvim sigurno će pomoći najmlađima da unapređuju svoje sportske vještine.

TEHNIČKI PODACI
  • Sportsko igralište Premantura, Premantura
  • Vrijeme izvođenja radova: kolovoz - rujan, 2020. godina
  • Investitor: Općina Medulin
  • Izvođač sportskih podova:  Edel sport d.o.o., Zagreb
  • Mapei koordinator: Nenad Karalija 

PROIZVODI MAPEI

  • Eporip, Mapeflex PU 45 FT, Mapecoat TNS Finish, Mapecoat TNS Primer EPW

Za više informacija posjetite www.mapei.hr i www.mapei.com

Pratite nas na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.
Pratite Mapei Croatia TV na YouTubeu.

MAPEI CROATIA d.o.o.
MAPEI CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i tehnička podrška na području Zagreba i Zagrebačke županije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi