Balkoni i terase gotovo su svima najomiljeniji dio kuće ili stana. No, upravo su ti dijelovi najviše izloženi vremenskim utjecajima i zahtijevaju posebnu pažnju.

Neovisno o tome radi li se o novogradnji ili održavanju postojećih objekata, najveća prijetnja balkonima i terasama je voda koja može napraviti velike građevinske štete.

Iako je građevina tijekom posljednjih godina mnogo napredovala i na tržištu se nalaze brojna sredstva za hidroizolaciju, često već nakon kraćeg razdoblja od sanacije dolazi do propadanja betona ili otpadanja pločica. Problem je u materijalima jer svaki proizvod ima različit koeficijent termičkog rastezanja.

Za sve koji su se susreli s opisanom situacijom donosimo savjete i rješenja o tome kako sanirati balkone i terase od prodora vode i kako spriječiti štetu. Na primjeru slučaja s terena pogledajte koliko je bitno ustanoviti točan uzrok prodora vode i kolika je važnost pravilno izvedene hidroizolacije.

Iako saniranje balkona i terasa od prodora vode nije niti malo jednostavno nije ni nemoguće!

YTONG POROBETON d.o.o.
YTONG POROBETON d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Gradnja kuća na području cijele Hrvatske
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi