Bazen je dugačak čak 1136 m, dubok 35 m i kapaciteta 250 000 m3 vode. Uistinu impresivno! Sama konstrukcija koštala je 3,5 milijuna dolara. Bazen je smješten tik uz Tihi ocean pa se u njemu nalazi morska voda. Spomenimo kako za ljetnih dana temperatura vode iznosi 26 °C, stoje za 9 °C više od temperature oceana! Nakon službene objave da je bazen uvršten u Guinnessovu knjigu rekorda, vlasnici hotela bili su ponosni što mogu konačno objasniti sve bitne čimbenike koje su utjecali na dobivanje prestižne nagrade.

Oni se poglavito odnose na gigantske dimenzije lagune koju karakterizira jedinstvena estetika, zdravstveni sadržaji i izričito bistra, gotovo prozirna tirkizno plava boja koja odgovara boji tropskih mora. I usitinu, riječ je o itekako zasluženoj nagradi jer se radi o primjeni ekskluzivne tehnologije koju je u cijelosti realizirao čelnik San Alfonso del Mara, biokemičar i poslovni čovjek, Fernando FISCHMANN koji je jednom prilikom istaknuo kako je "to priznanje njegovom dugogodišnjem predanom radu".

Kako bi unaprijedio svoju tehnologiju, gosp. Fischma-nn proveo je desetgodišnje istraživanje koje ga je dovelo do tehnologije koju karakterizira pristupačna cijena dizajna i održavanja neograničenih količina vode kristalno čistima.

San Alfonso del Mar se s punim pravom hvali infrastruktrom koja predstavlja posljednji tehnološki napredak koji, između ostalog, uključuje prekrasnu plažu s bazenima, unutarnje i vanjske hidromasažne bazene i kristalnu piramidu sa zatvorenim bazenom koja je jedinstvena u Južnoj Americi. Dodajmo ovome kako se cijeli kompleks sastoji od 1300 smještajnih jedinica, restorana, noćnih klubova, kinodvorana, muzeja, dokova, vodenih tobogana…

Mjesto kao stvoreno za uživanje

I na kraju, možemo samo zaključiti kako tehnologija nezaustavljivo juri naprijed. Postavlja se pitanje što nam donosi budućnost? Na to pitanje još nemamo odgovor. No, želite li bar na trenutak zaploviti po prekrasnoj laguni, kliknite na www.crystal-lagoons.com i uvjerite se u ljepotu oceanskog plavetnila koju je osmislio i realizirao čovjek…

Izvor: Časopis MOJA KUPAONICA

ENERGETIKA MARKETING d.o.o.
ENERGETIKA MARKETING d.o.o.
Internet adresa

{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi