Bazen koji se sam čisti, bazen je sa sustavom VANTAGE.
Za zahtjevnije naručitelje, koji s čišćenjem bazena ne žele dodatni rad, Vantage je pravo rješenje. Taj sustav je odlično rješenje za hotelske bazene i bazene s apartmanima.

VANTAGE sustav komplet je posebnih mlaznica, mlaznica integriranih u dno bazena, koji se po programu dignu iz dna bazena i mlazom očiste prljavštinu u posebni MDX sabirni odvod. Vantage ima automatsko djelovanje i u potpunosti je siguran.

Samočisteći sustav za čišćenje bazena Vantage je:
  • 100% siguran
  • radi samostalno
  • jedini sustav čišćenja, koji samostalno čisti 99% prljavštine s dna bazena
  • može se nabaviti samo u Compass bazenima

Vantage je pametni sustav čišćenja s velikim i jakim mlaznicama, strateški raspoređenim po dnu bazena. Te mlaznice dižu se u određenom redoslijedu te stvaraju jaki vodeni mlaz po dnu bazena. Iako Vantage nije samo jednostavni sustav za miješanje vode. Nečistoću ne rasprši na sve strane u nadanju da će završiti u "skimeru". S Vantage mlaznicama upravlja patentirani ventil, revolucionarni sustav za kontrolu, koji pokreće cijeli sustav pomoću vode a ne struje. Rad mlaznica usklađuje se tako da skupa čine jedinstveni organizirani sustav zonskog čišćenja. Opsežna istraživanja pokazala su da se radi o najunčikovitijem načinu čišćenja bazena.

Na taj način, svaki put kada se okretne mlaznice s Vantage sustava dignu, rade sustavno na način da prljavštinu potisnu prema kraju bazena, dok se sva prljavština ne sakupi na najdubljem dijelu bazena. Tamo fiksna mlaznica svu nečistoću potisne u glavni odvod, koji ima veliki, ljevkasto oblikovani ulaz i počisti i veću prljavštinu kao što je lišće i slično. MDX odvod je baš zbog toga najsigurniji odvod ikada oblikovan. Zbog više razina zaštite, kosa ili prsti se nikada ne mogu uhvatiti u odvodu. Prljavština iz MDX-a odlazi u opcijski sabirni sustav i postavljen je na visinu obale bazena i na taj način omogućavaju brzo i jednostavno čišćenje prljavštine, istovremeno štiti crpku bazena od preopterećenja.

Vantage nije samo najbolji sustav za čišćenje bazena na svijetu jer sustav konstantno miješa vodu u bazen, neprestano gibanje povećava učinkovitost korištenih kemikalija, koje uništavaju alge i bakterije. U bazenu nema mrtvih kuteva gdje se množe alge i bakterije. Vantage sustav raspoređuje kemikalije po cijelom bazenu s čime utječe na čišću i zdraviju vodu. Kruženje istovremeno uništava područja hladne vode. Tako ćete umjesto tople vode na vrhu i hladne na dnu imati bazen s jednako toplom vodom, koja će takva biti svake godine. Povećanjem učinkovitosti kemikalija i grijanja Vantage pomaže smanjiti troškove za grijanje i kemikalije.

Ema d.o.o., Orehova Vas
Ema d.o.o., Orehova Vas
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i ugradnja u Sloveniji i Hrvatskoj.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi