Prilikom odabira poda izbor najčešće pada na parket zbog njegove visoke kvalitete i dugovječnosti. Ipak, kako bi parket dugo godina bio ukras vašeg doma potrebno je ispravno pripremiti podlogu, kvalitetno izvesti lijepljenje, brušenje i kitanje, te na kraju i lakiranje.

Ukupno gledajući, najveći neprijatelj parketara i parketnog poda je vlaga. Zato kod lakiranja u obzir treba uzeti temperaturu i vlažnost zraka. Optimalni atmosferski uvjeti za rad su radna temperatura zraka od 18 do 22°C i relativna vlažnost zraka od 65 do 75%. Postupak lakiranja nije kompliciran i možete ga sami obaviti, bez zvanja majstora.

Kako bismo vam pomogli u naumu da sami lakirate parket i pritom uštedite novac donosimo vam savjete i idealne uvjete za lakiranje parketa s obzirom na temperaturu i vlažnost zraka.

CHROMOS BOJE I LAKOVI d.d.
CHROMOS BOJE I LAKOVI d.d.
Prodaja u svim prodavaonicama boja i lakova na području cijele Hrvatske, te preko zastupnika u Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji, Rumunjskoj, Bugarskoj, Austriji, Njemačkoj, Slovačkoj, Češkoj, Poljskoj.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi