Prema istraživanjima, kupovne navike se mijenjaju; ponudu prvo pogledamo na internetu, a potom u trgovini. Kako bi omogućili takvo iskustvo i za ulazna vrata, Inotherm jer izradio web konfigurator pomoću kojeg možete dizajnirati svoja ulazna vrata prema svojim željama i ukusu. Nakon odabira, možete posjetiti trgovinu i posavjetovati se s prodavačima. Tako ćete dobiti kvalitetna i personalizirana vrata, stručnu montažu i servis.

Vodeći europski proizvođač aluminijskih ulaznih vrata, Inotherm, u ponudi ima preko 400 modela. Od dizajnerskih i modernih ravnih linija, trendovske elegancije do bezvremenske uglađenosti tradicionalnog stila. Sve je modele moguće mijenjati u skladu sa željama naručitelja, a vrata se mogu izraditi i prema skici naručitelja.

Kako izabrati prava vrata

Ponekad je teško donijeti odluku kad je informacija puno, a izbor veliki. Osim vlastitog ukusa, moramo voditi računa i o arhitektonskom izgledu doma te uskladiti vrata sa ostalim vanjskim elementima. Stil vrata, boje i dodaci čine kuću jedinstvenom, a svojim dizajnom ostavljaju dojam i na goste i na stanovnike. 

Boje 

Boja vrata ovisi ponajviše o stilu objekta odnosno o boji fasade, stolarije, krova, žaluzina... Kod odabira vrata po narudžbi, možete birati između kombinacija boja te ih stilski dopuniti i emajliranim dekorativnim staklima. U ponudi su mat ili sjajne nijanse po RAL ljestvici, strukturne i metalne nijanse, drvni dekori, rustikalni drvni dekori i dekorativni dekori. Važno je da boju vrata izaberete na dnevnom svijetlu te, poželjno, i na samom objektu. 

Staklo - s motivom ili ornamentalno?

Imate li mračan hodnik kojem nedostaje dnevnog svijetla, svakako su vrata sa staklom odličan izbor. Osim svijetlosti, u dom se unosi i toplina te posebna, ugodna atmosfera.  Naravno, moraju biti i sigurnosno, toplinsko i zvučno izolirana. Sve navedeno, u Inothermu, u vlastitoj lakirnici, spaja se s kvalitetom i izdržljivošću koja je ključna u pogledu sigurnosti. Ograničenja praktički nema jer su konačni oblici i nijanse vrata prepušteni vama. 

Stakla mogu biti klasična kvadratna ili polukružna. 

Zahvaljujući suvremenoj tehnologiji obrade stakla, možemo ostvariti različite vizualne efekte. U ponudi su: jednostavna prozirna stakla, parsol tonirana stakla, uvijek popularna satenska stakla, stakla s različitim motivima i reljefima, rustikalna vitrajna stakla, obojena emajlirana stakla. Za one koje vole raskoš, postoji mogućnost ukrašavanja ulaznih vrata kristalima Swarovski.

Ako se odlučite za opciju ulaznih vrata sa staklom, odaberite višeslojno termopan staklo koje ima jako dobre izolacijske karakteristike.

Ručke i kvake 

Sviđaju li vam se više kvake za ulazna vrata ili posebnost želite osigurati estetskim ručkama, u Inothermu imate sve opcije. 

Ako je vaš izbor klasična kvaka, na raspolaganju vam je široka paleta kvalitetnih i estetski usavršenih kvaka od cinkove slitine ili nehrđajućeg čelika. Osim srebrnih tonova, dostupni su vam i crni modeli. Ručke su u zadnje vrijeme sve popularnije jer, osim funkcionalne, imaju i estetsku ulogu. Dostupne su u različitim veličinama, a mogu biti okrugle, četvrtaste ili polukružne. Na raspolaganju su vam u RAL bojama ili drvnom dekoru, a mogu biti sakrivene i udubljene u vratima. Mogu sadržavati i dodatke kao što su čitač otisaka prstiju ili točkasto LED osvjetljenje. LED osvjetljenje praktično je kada pokušavate otključati u mraku. 

Pametni sustav otvaranja vrata 

Inothermov pametni sustav otvaranja vrata - INOSMART, prvi je koji u jednom uređaju objedinjuje sva tri suvremena načina otvaranja, i otklanja brige oko izgubljenih ili zaboravljenih ključeva. Osim izvanredne sigurnosti i praktičnosti koje dolazi s automatskim motoriziranim zaključavanjem, u ponudi već serijski možete naći upravljanje LED osvjetljenjem, nadzor pristupa s provjerom pokušaja neovlaštenog ulaska i mogućnost dodavanja rasporeda. Dodavanje rasporeda omogućava vam da određenoj osobi, recimo čistačici ili susjedu, omogućite ulazak u objekt na točno određeni dan i sat. Cijelim sustavom upravljate i nadzirete ga putem aplikacije na mobilnom telefonu.

Web konfigurator – sastavite svoja ulazna vrata

Kako biste si olakšali izbor oko vrata, pomozite si web konfiguratorom. Iskoristite ovo napredno rješenje koje omogućava potpunu personalizaciju vrata. Dizajnirajte različite izvedbe vrata i jednostavno odaberite omiljena aluminijska vrata koja možete prilagoditi svojim željama i dodati im različite opcije opreme.

Također možete svoja aluminijska ulazna vrata postaviti na sliku svoga doma, odnosno pročelja, i tako još prije narudžbe provjerite pašu li vrata s izgledom vašeg doma. Tako ćete prilikom kupnje biti uvjereni da ste uistinu i u potpunosti dizajnirali ulazna vrata prema vašim željama.

Odaberite između više od 400 modela vrata, a za inspiraciju možete pogledati najprodavanija ulazna vrata.

Inotherm će vam omogućiti i stručnu i pravilnu montažu koja osigurava vrhunske izolacijske karakteristike i optimalno funkcioniranje vrata više desetljeća.

Trendovi

U trendu su vrata jednostavnih linija. Popularna su puna vrata ravnih linija sa sakrivenom ili udubljenom ručkom koja osigurava bezvremensku eleganciju doma. Što se tiče boja, u zadnje je vrijeme popularna antracit siva boja RAL 7016, te drvni dekori u rustikalnim izvedbama.

Ako čak ni ovako dobar konfigurator ne može nadomjestiti bliska osobna iskustva, možete posjetiti Inotherm izložbeni salon, gdje ćete moći uživo pogledati boje i dodatke koje ste odabrali u konfiguraciji. Prilikom posjeta salonu, uvjerit ćete se u kvalitetu i prilagodljivost Inotherm vrata zajedno sa stručnjacima koji konačno oblikuju aluminijska vrata vaših snova.

Obiteljska firma Inotherm može se pohvaliti dvadesetpetogodišnjom tradicijom izrade ulaznih vrata. Najveći je europski proizvođač vrata od aluminija koja su vrlo cijenjena na europskom tržištu. Sva vrata marke Inotherm predstavljaju plod vlastitog razvoja i proizvedena su u suvremenim CNC centrima za obradu i modernoj staklani te modernoj robotiziranoj lakirnici koje osiguravaju najviše standarde kvalitete. 250 zaposlenika godišnje proizvede 32.000 unikatnih vrata po želji naručitelja.

INOTHERM d.o.o.
INOTHERM d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i montaža na području cijele Hrvatske.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi