Potraga za savršenim madracem ne mora biti teška i komplicirana. Upravo zato, kako bi vam maksimalno olakšali, Medico Home je odlučio uvesti Sleep Trial period u trajanju od 100 dana!

Nakon određenog vremena provedenog u dućanu - ležeći, pritiskujući, sjedeći na desetak madraca, i dalje niste sigurni koji bi bio idealan za spavanje svake noći. I potpuno ste u pravu, takvo isprobavanje i testiranje madraca nije dovoljno. Madrac je najbolje isprobati onako kako će biti i korišten – spavajući na njemu.

Medico Home vam omogućuje upravo to! Pa kako točno funkcionira Sleep Trial? Za ostvarivanje te mogućnosti potrebno je kupiti madrac za koji vrijedi Sleep Trial ponuda, madrac se potom dostavlja na vašu adresu te imate 100 dana od dana dostave da ustanovite odgovara li vam madrac ili ne. U slučaju da vam ne odgovara, proizvod možete zamijeniti za neki drugi. Također je moguće da tvrtka izradi modificiranu verziju naručenog proizvoda.

Koliko vremena je potrebno spavati na madracu kako bi bili sigurni da li vam odgovara, za koje proizvode vrijedi ponuda te što se radi s vraćenim madracima, pročitajte na linku!

MEDICO HOME d.o.o.
MEDICO HOME d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Besplatna dostava za iznose iznad 500,00 kn (66,36 eura) na području Hrvatske i Slovenije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi