Imate kamin koji vam se nikako ne sviđa, neodgovarajućih je proporcija ili se jednostavno ne uklapa u prostor? Bez brige, vaš kamin može dobiti novo ruho i to bez puno ulaganja. Kaminu možete dati novi izgled tako da ga obojite, promijenite materijal okolnom dijelu kamina ili postavite novi okvir.

Najprije krenite od čišćenja i upotrijebite sredstva s kojima ćete uspješno odstraniti čađu i mrlje od dima. Odlučite li se za novu boju kamina to je najbrži način da mu date novi izgled. Želite li novi okvir dobro razmislite o materijalu. Možete naručiti rezanje mramora ili pronaći gotove primjerke od kamena, cementa, drva, željeza. Želite li pak promijeniti okolni dio kamina možete naručiti kamene blokove izrezane po mjeri. Na postojeću površinu mogu se bez ikakvih problema nanijeti keramičke pločice ili ako vam je draže – preko površine možete preći gipsom ili žbukom.

Sve što vam je potrebno za transformaciju starog kamina možete pronaći u većini trgovina koje prodaju građevinski materijal, u nekim trgovačkim centrima i skladištima drvene građe. Spremate li se na veće popravke i preinake ložišta najbolje je da to ne radite sami, već potražite pomoć stručnjaka.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi