Voda se oduvijek smatrala ljekovitom. Za većinu tuširanje itekako utječe na smanjenje stresa nakon napornog dana. Upravo zbog želje za maksimalnim uživanjem i opuštanjem, GROHE nudi inovaciju tuševa – tuš Rainshowe SmartActive. Kao što mu i ime govori, ovaj pametni tuš opremljen je upravljačem GROHE SmartTip kojim se na dodir stražnje strane jednostavno prebacuje između tri načina mlaza. Želite li osjećaj masaže, okrugli i zvjezdasti mlazovi u sredini glavnog tuša pružit će vam upravo takav doživljaj. Naravno, omogućeno je temeljito ispiranje šampona te posebne mlaznice koje imaju efekt kiše.

Doživljaj poboljšava i GROHE DripStop funkcija kojom je kapanje svedeno na minimum. Ugradnja je također olakšana jer se odgovarajuća tuš ograda može pričvrstiti na već izbušene rupe bez kompenzacijskih diskova.

Kako bi odgovarao dizajnu i stilu kupaonice, ručni tuš GROHE Rainshower SmartActive dostupan je veličinama od 130mm i 150mm, 11 boja te u okruglom ili četvrtastom dizajnu!

GROHE ADRIA d.o.o.
GROHE ADRIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja putem distributera GROHE AG (predstavništvo Grohe Adria) na području cijele Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Albanije, Kosova.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi