ROCKWOOL predstavlja nove proizvode za ETICS sustave

U cilju postizanja visokih standarda novogradnje ili obnove postojećih zgrada, sve je veća potreba za kontaktnim fasadama odnosno ETICS sustavima koji se odlikuju kvalitetom, čine ih pouzdani održivi materijali i koji pružaju zaštitu od požara. Stoga investitori i projektanti sve češće odabiru fasadni sustav s izolacijom od kamene vune.

ROCKWOOL je razvio široku paletu proizvoda koji zadovoljavaju potrebe tržišta i kao dio kontinuiranih nastojanja tvrtke ROCKWOOL odnedavno je na tržištu proizvod FRONTROCK PRO. Predstavlja kombinaciju niske vrijednosti toplinske provodljivosti i poboljšanih mehaničkih performansi.

Uz njega tu su još i FRONTROCK MAX PLUS i FRONTROCK EXTRA koji je prethodno bio poznat pod imenom FRONTROCK RENO.

FRONTROCK PRO predstavlja izolaciju s najboljom toplinskom provodljivosti te samim time najbolji je odabir za toplinsku učinkovitost i pogodan je za sve vrste zgrada. Dizajniran je posebno za izolaciju obiteljskih kuća. Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji dvoslojne gustoće objedinjuju optimalnu gustoću i mehaničke karakteristike.

FRONTROCK MAX PLUS karakterizira najbolji spoj toplinskih i mehaničkih svojstava te predstavlja najbolji i najprodavaniji proizvod za kontaktne fasade. Prikladan je za svaki tip gradnje i također se odlikuje jedinstvenom tehnologijom dvoslojne gustoće.

FRONTROCK EXTRA je izolacija s najboljim mehaničkim karakteristikama te predstavlja idealan izbor u situacijama gdje su potrebne posebne mehaničke karakteristike. Zahvaljujući izvanrednoj gustoći površine, ovaj izolacijski proizvod omogućava mehanička svojstva kao niti jedan drugi proizvod na tržištu i prikladan je za svaki tip gradnje, naročito prilikom energetskih obnova zgrada.

Patentirana tehnologija dvoslojne gustoće

Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji dvoslojne gustoće u jednoj ploči, ROCKWOOL kamena vuna je najodrživije rješenje jer pruža odgovarajući omjer gustoće materijala i tehničkih performansi. Naša jedinstvena patentirana tehnologija predstavlja najveću inovaciju u proizvodnji kamene vune.

Bilo da je riječ o novogradnji ili obnovi, s visokokvalitetnim fasadnim sustavom toplinske izolacije, ostvarite svoj san o udobnosti i sigurnosti vašeg doma. ROCKWOOL izolacija izrađena je od negorive kamene vune koja u kombinaciji s odgovarajućim građevinskim materijalima osigurava maksimalnu sigurnost, energetsku učinkovitost, trajnost i ekonomičnost. Udobnost i blagostanje počinju već s odgovarajućom omotnicom zgrade.

ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o.
ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske, BiH, Crne Gore, Srbije i Slovenije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi