Dok ostale prostorije uređujemo po svom guštu, u skladu s trendovima ili prema željama ostalih ukućana, kupaonice su gotovo identične u svakom kućanstvu. Sadrže par osnovnih kupaonskih elemenata, najčešće ormarić ispod umivaonika i nešto malo polica iznad umivaonika.

No, je li vam to dovoljno za pohranu svih stvari? I što je s organizacijom – jesu li vam predmeti koje najviše koristite uvijek na dohvat ruke? Oduševila nas je kupaonska linija Geberit Acanto čiji namještaj omogućuje savršeno organiziran prostor za pohranjivanje.

Dizajn prema vašim potrebama

Kada stanemo ispred kupaonskog ogledala posežemo za stvarima koje nam trebaju. Na primjer, četkica za zube i kalodont trebali bi nam biti najbliži jer se radi o nečemu što svakodnevno koristimo. Namještaj Geberit Acanto zamišljen je upravo tako – da se stvari pohranjuju prema potrebi korištenja.


zelena boja: najbolji doseg, stvari koje se koriste svakodnevno; žuta boja: dobar doseg, na primjer, pohrana rezervnih ručnika i toalet papira

Prednost ove kupaonske linije je velika kreativna sloboda i udovoljavanje najširem rasponu svakodnevnih potreba. Posebno nam se svidjela magnetna ploča na kojoj se nalaze kutije za skladištenje stvari. Pozicije kutija mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

Magnetne ploče se mogu postaviti na zid, a omogućavaju ladicama za pohranjivanje ili nosačima da se precizno postave na mjesto gdje su potrebni kozmetički predmeti.

Mnogo spremišnog prostora

Ovaj tanak kupaonski namještaj ponudit će mnogo spremišnog prostora čak i u najmanjim kupaonicama.

Unutrašnjost namještaja je vrlo fleksibilna, a raspored ladica, odjeljaka i polica napravljen je s ciljem da se ne stvara zatrpanost.

Za razliku od standardnih ormarića u Acanto liniji se nalazi ugrađeno povećalo i utičnica s USB-om. Takva pametna detaljna rješenja ispunjavaju zaista različite zahtjeve i dizajnerske želje.

U visoki ormar s jedinicom na izvlačenje mogu se vrlo praktično pohraniti kozmetika i kupaonski tekstil.

Lakše je organizirati cijeli prostor kada sve ima svoje mjesto.

Bezvremenski oblici i individualnost

Kod Acanto kupaonskog namještaja mogu se birati elementi (visoki i niski), materijal (staklo, metal, lakirane površine, dekor s uzorkom drva) i boje, te kombinirati korpus i fronte. Postoji širok raspon rješenja baza za umivaonike, visokih ormarića, elemenata s ogledalom i polica.

Linija sadrži umivaonike različitih stilova, oblika i veličina. Time udovoljava želji za modernom i individualno dizajniranom kupaonicom.

Dizajn umivaonika slijede Geberit Acanto WC školjke i bidei. WC školjke s Rimfree tehnologijom bez unutarnjeg ruba osiguravaju lako i brzo čišćenje što je također veliki plus za ovu liniju.

Više higijene, otpornost na vlagu, modularnost, visoka razina organizacije… samo su neke od prednosti Geberit Acanta. Naravno, treba spomenuti i estetiku – zahvaljujući kombinaciji kvalitetnih materijala stvara se dojam elegancije.

Linija kupaonice Geberit Acanto sastoji se od skladnog koncepta namještaja s mnogo kreativne slobode. Rezultat je kupaonica iz snova!

Fotogalerija (17)

Image
Ana Perković

Autor

GEBERIT PRODAJA d.o.o.
GEBERIT PRODAJA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost u svim većim trgovinama sanitarijama i keramikom.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi