Šareni rustikalni pokrov već je godinama favorit investitora koji renoviraju nekretninu u kojoj žive, adaptiraju staru kuću, uređuju nekretninu u turističke svrhe… Omiljen je zbog starinskog štiha koji krovištima kuća daje poseban efekt.

Navedeni pokrov može se postići kanalicom koja je karakteristična za arhitektonsku tradiciju mediteranskog područja i izvođači radova priznaju da se često susreću sa željama investitora da na krov postave upravo ovaj oblik pokrova.


Kanalica je najstariji oblik glinenog pokrova, a u praksi se pokazala kao izuzetno kvalitetna i sigurna, odlijeva najvećim udarima vjetra te podrhtavanju krova od raznih utjecaja.

U asortimanu tvrtke Vortica možete pronaći velik izbor boja i oblika kanalice, od jednobojnih do šarenih. Mogućnosti su brojne, a kako bi se dobio štih starih vremena moguće je kombinirati više boja.

U zadnje vrijeme vrlo su popularni modeli crijepa Mediteran velikog formata jer svojim izgledom (većim valom) imitiraju izgled kanalice. Neovisno o tome radi li se o kanalici ili Mediteran pokrovu većeg formata sigurni smo da ćete u našoj ponudi pronaći odgovarajući pokrov.

Za dodatne informacije o modelima (boje, veličine, materijal) ili cijenama slobodno nam pošaljite upit!

Fotogalerija (9)

VORTICA d.o.o. krovni centar
VORTICA d.o.o. krovni centar
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja, dostava i izvedba na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi