Renoviranje stana ili obiteljske kuće zvuči kao veliki trošak? Krivo, riječ je o pametnom i višestruko korisnom jednokratnom ulaganju koje će se vraćati u kućni budžet sa svakom novom uštedom na mjesečnim režijama!

Onaj trenutak kad prva prava ljetna žega uđe u kuću ili stan… Zidovi kao da gore, odjeća nam se počinje lijepiti po tijelima, tuširamo se po stoti put i prisiljeni smo upotrijebiti sav raspoloživ arsenal.

Hladimo se lepezama, novinama, prodajnim lecima koje smo pronašli u poštanskom sandučiću. Usmjeravamo sve ventilatore prema sebi, stavljamo klima uređaje na najjače i ne razmišljamo o količini energije koju rasipamo – a ona dolazi na naplatu s mjesečnim režijama koje nesmiljeno rastu. Istovremeno, zdravlje ukućana pati zbog posljedica koje temperaturni šokovi ostavljaju na naš imunitet.

Svake zime ista stvar. U zidove kao da je ušla hladnoća koju je nemoguće istjerati. Izvlačimo deke iz ormara, navlačimo slojeve odjeće, palimo kamine, kalorifere, radijatore, termoakumulacijske peći, klima uređaje, sve što nam je na raspolaganju, a mjesečni računi dostižu nove neslavne rekorde.

Zvuči poznato, da, no mora li biti tako?

Renovacija počinje od izolacije

Izolacija bi trebala biti ključna faza svake ozbiljne renovacije. Kvalitetnom izolacijom osiguravamo značajnu uštedu energije, ali i povećavamo kvalitetu života svih ukućana.

Kamena vuna proizvedena je od prirodnog i ekološki prihvatljivog materijala, a prednosti koje pruža teško su nadmašive. Ona osigurava ugodnu temperaturu u unutrašnjosti tijekom cijele godine te ćete se u vlastitom životnom prostoru uvijek osjećati dobro: zimi ćete uživati u toplini, a ljeti će vaš dom uvijek biti prava oaza svježine.

Slobodno pojačajte zvuk i uživajte u svojoj omiljenoj glazbi. Kamena vuna pruža takvu zvučnu izolaciju da vas u zajedničkim druženjima neće ometati vanjska buka niti ćete svojim obiteljskim okupljanjima, rođendanskim zabavama ili nezaboravnim tulumima uz glazbu i ples iskušavati strpljenje svojih susjeda.

Recite zbogom vlazi i plijesni te tako produžite životni vijek svojoj nekretnini, ali i poboljšajte opću zdravstvenu sliku u svom kućanstvu. Nimalo nebitno, kamena vuna štiti nas od požara jer je otporna na temperature čak i iznad 1000 ०C, a sav materijal se u potpunosti može reciklirati.

Da, ugradnjom ROCKWOOL izolacije od kamene vune u svoj stambeni prostor doista mislite globalno dok djelujete lokalno – i pritom podižete ne samo vrijednost svoje nekretnine, već i kvalitetu života svih koji u njoj žive, čak i onih koji tek trebaju doći na svijet. Reklo bi se, prava win-win situacija!

ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o.
ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske, BiH, Crne Gore, Srbije i Slovenije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi