Odabir kvalitetnih materijala za gradnju ili radove renovacije može imati velik utjecaj na rezultat projekta u koji se upuštate. Ako ste u potrazi za mortom za fugiranje, impregnacijama za pripremu podloge ili fasadnoj boji preporučujemo nekoliko proizvoda iz Samoborka asortimana.

Mort za fugiranje kamena

Samoborka mort za fugiranje prirodnog i umjetnog kamena na unutarnjim i vanjskim vertikalnim zidovima može se opisati u dvije riječi: prirodno i postojano. Ovaj hidraulički mort za zidanje i fugiranje kamenog zida karakterizira odlična obradivost, visoka otpornost na atmosferalije i smanjena mogućnost isoljavanja. Pogodan je za sanacije i raspoloživ u više tonova.

Mort za fugiranje kamenih opločenja

Mort za fugiranje kamenih, granitnih te betonskih ploča i opločnika koristi se za ispunu fuga širine od minimalno 10 mm. Pogodan je za izradu podnih površina namijenjenih prometnom opterećenju poput ulica, trgova, parkirališta, pješačkih prijelaza, šetnica… Osigurajte čvrsto tlo pod nogama!

Impregnacije za pripremu podloge

Predstavljamo S-N GRUND, vodorazrjedivi polimerni temeljni premaz koji se koristi kao veza između starih i novih betonskih površina, radi ostvarivanja boljeg kontakta između podloge i novog materijala. Povećava prionjivost novih slojeva na starim podlogama. Ovaj temeljni premaz ima široko područje primjene.

Moramo spomenuti još jedan temeljni premaz, PREMIUM GRUND – ekstra adhedzivni temeljni premaz za neupojne podloge. Koristi se kao promotor adhezije u unutarnjim i vanjskim prostorima kod podloga sa starim premazima, ostacima ljepila, nepropusnih i slabo apsorbirajućih obloga (teraco, keramičke pločice, glazirana opeka, kamen) prije nanošenja slijedećih slojeva; ujednačavanja upojnosti neravnomjerno upijajućih podloga i kod renoviranja starih podloga.

PREMIUM GRUND štiti od prijenosa vlage iz podloge. Ima visoku elastičnost i prionjivost

Fasadna boja AKRILKOLOR

Akrilatna fasadna boja na bazi vode AKRILKOLOR pruža najbolji omjer cijene i kvalitete. Zahvalna je za korištenje zbog karakteristika kao što su vodoodbojnost, postojanost i dugotrajnost.

SAMOBORKA d.d.
SAMOBORKA d.d.
Dostupnost na području cijele Hrvatske. Djelujemo i na području Slovenije.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi