U sklopu izgradnje podzemne garaže u Bjelovaru, gradu koji i danas u sportskom smislu asocira na rukomet, na zemljanom terenu gdje su se nekada odigravale utakmice ORK Partizana rekonstruirano je igralište koje krasi velika fotografi ja snimljena nakon utakmice finala 1972. godine kada je u europskom pohodu Partizan pokorio Europu.

Kao rješenje za izvedbu završne obloge odabrano je inovativno rješenje – Mapecoat TNS Multisport Comfort, višeslojni sustav koji se sastoji od premaza na osnovi akrilnih smola u vodenoj disperziji, a koristi se u kombinaciji s podlogom od gumenog tepiha MAPECOMFORT.

Tako izveden sustav ima svojstva visoke elastičnosti, visoke otpornosti na habanje i UV zrake te je pogodan za višenamjenska igrališta u unutarnjim i vanjskim prostorima. Nakon pripreme podloge svi dilatacijski spojevi zapunjeni su epoksi-poliuretanskim ljepilom ADESILEX G19 s dodatkom kvarcnog pijeska QUARTZ 0,5. Zatim je na podlogu zalijepljen gumeni tepih MAPECOMFORT koji osigurava dodatnu udobnost Mapecoat TNS sustava pridonoseći istovremeno sigurnosti u korištenju.

Nakon potrebnog vremena vezanja ljepila na MAPECOMFORT valjkom je nanesen temeljni premaz MAPECOAT I 600 W. Zatim je na tako pripremljenu podlogu nanesena akrilna pasta MAPECOAT TNS WHITE BASE COAT. Nakon sušenja temeljnog sloja nanesena su dva sloja MAPECOAT-a TNS FINISH, elastičnog akrilnog premaza s odabranim punilima koji zbog svojih odličnih karakteristika jamči savršen odskok lopte, omogućuje ugodnu igru te sigurne i precizne promjene smjera kretanja. Kao završni sloj odabran je obojeni premaz MAPECOAT TNS COLOR. Sustav je dodatno zaštićen završnim lakom MAPECOAT TNS PROTECTION koji osigurava odličnu zaštitu podova te produljuje vijek trajanja Mapecoat TNS sustava.

TEHNIČKI PODACI

Vrijeme izvođenja radova: kolovoz 2015. godine
Investitor: Grad Bjelovar
Projektant: Arting d.o.o., Bjelovar
Izvođač radova: Tepih centar d.o.o., Zagreb
Mapei koordinator: Nenad Karalija

PROIZVODI MAPEI

Adesilex G19, Quartz 0,5, Mapecomfort, Mapecoat I 600 W, Mapecoat TNS Color, Mapecoat TNS Finish, Mapecoat TNS White Base Coat, Mapecoat TNS Protection

Trebate li savjet o tome koje proizvode koristiti za vlastite projekte obratite nam se s povjerenjem putem doljnjeg obrasca.

MAPEI CROATIA d.o.o.
MAPEI CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i tehnička podrška na području Zagreba i Zagrebačke županije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi