Za rekonstrukciju krova na višeetažnoj garaži trgovačkog centra Borgo di Bologna preko postojeće hidroizolacije na bazi poliuretana ugrađen je Mapefloor Parking sustav HE. To je poliuretanski protuklizni višeslojni sustav koji ispunjava zahtjeve razreda OS 11a, a u skladu je s EN 1504-2.

Sadrži 100 % suhe tvari, a koristi se za zaštitu i hidroizolaciju podova na parkiralištima s visokom frekvencijom prometa, čak i na otvorenom prostoru. Među razlozima koji su bili odlučujući za izbor ovog inovativnog sustava svakako je bila potreba da se tijekom radova zadrži otvorenim i trgovački centar i parkiralište (makar i djelomično), bez straha od stvaranja štete na automobilima parkiranim u susjednim područjima.

Mapefloor Parking sustav HE se, za razliku od poliuretanskih sustava koji se nanose špricanjem, ne šprica pa se stoga ne raspršuje u zraku. Time se izbjegava udisanje štetnih čestica ljudi koji borave u blizini prostora gdje se izvode radovi.

Na površinu je najprije nanesen prvi sloj temeljnog premaza PRIMER SN pomiješanog s QUARTZ-om 0,5, nakon čega je QUARTZ 0,5 posut po cijeloj, još svježoj površini. Drugi sloj izveden je smolom MAPEFLOOR PU 400 pomiješanom s QUARTZ-om 0,25.

Kao treći i zadnji sloj korišten je MAPEFLOOR PU 410 s MAPECOLOR PASTOM, također pomiješan s QUARTZ-om 0,25. Za završnu obradu u crnoj boji korišten je MAPEFLOOR FINISH 451 (RAL 9005).

TEHNIČKI PODACI

  • Godina izgradnje: 1989. godina (trgovački centar), 2004. godina (parkiralište)
  • Vrijeme izvođenja radova: 2015. godina
  • Investitor: IGD Property SIIQ S.p.A.
  • Projektant: Galileo Ingegneria
  • Izvođač radova: Multy Service Srl.
  • Mapei koordinatori: Rossi C&CA, Andrea Degli Esposti (Mapei S.p.A.)

PROIZVODI MAPEI

  • Primer SN, Quartz 0,5, Quartz 0,25, Mapefloor PU 400, Mapefloor PU 410, Mapecolor Paste, Mapefloor Finish

Za više informacija posjetite www.mapei.hr i www.mapei.com

MAPEI CROATIA d.o.o.
MAPEI CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i tehnička podrška na području Zagreba i Zagrebačke županije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi