Novo je uvijek lijepo i svima interesantno. Nakon 3 mjeseca uistinu intenzivnih radova u prodajnom salonu konačno je gotov i dio sa sanitarijama gdje kupcima nudimo veliki izbor. Zastupljeni su svi renomirani proizvođači, ali smo naglasak stavili na naše hrvatske proizvode.

Izbora ima, uistinu, za sve. Možete birati kabine od uzorka profila, uzorka stakla pa sve do tuš kada u bojama te želite li glatku ili protukliznu podlogu na njoj. Uz njih smo ukomponirali preko 20 kupaonskih ormarića različitih dimenzija i i spektra boja koje možete vidjeti uživo i gdje je isto tako na pojedinim modelima dozvoljeno da budete vlastiti dizajner.

Asortiman wc školjke i bidea smo popunili raznim proizvođačima koji su trenutno najbolje što se nudi od europskih proizvođača po kvaliteti i dizajnu kako bi svatko pronašao najbolji proizvod za sebe.

Posjetite nas i sigurno ćete pronaći nešto po svom ukusu.

Mi nudimo, vi birate - Zomar interijeri, Vrbovec

Fotogalerija (3)

ZOMAR INTERIJERI d.o.o.
ZOMAR INTERIJERI d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost asortimana na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi