Ukoliko razmišljate o prodaji kuće ili stana, uzmite u obzir da su dobro održavani prozori i vrata ključni faktor odluke za kupca. Bilo da prodajete nekretninu ili ju kupujete, obratite pažnju na prozore i uštedite. Nepotrebno bacanje novaca na već ionako visoke energente je zaista nepotrebno, tako da sve što trebate je novi prozorski sustav koji stvara ugodu i štedi vaš novac.

Budući da ste sada sigurno u potrazi za novim prozorima, odabrali ste pravo mjesto jer novi premium sustav GEALAN-KONTUR® ima još više za ponuditi od modernog izgleda i širokog spektra mogućnosti dizajna. Uz to što osigurava da u ledenoj zimi hladnoća ostane vani, a ugodna toplina ostaje unutar četiri zida i to s maksimalnim udjelom stakla i s još više svjetla u sobama, pomiču se granice. Višekomorni sustav osigurava najbolju toplinsku izolaciju, a moderan aluminij nudi izrazito moderan izgled i dodatnu zaštitu od vremenskih utjecaja.

Fotogalerija (5)

GEALAN d.o.o.
GEALAN d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske. Djelujemo i na području Albanije, BiH, Crne Gore, Kosova, Makedonije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi