Odabir stolarije zasigurno je jedna od najvažnijih odluka pri gradnji ili uređenju doma. Na tržištu postoji mnogo različitih vrsta stolarije, uključujući PVC, drvo, aluminij i druge materijale. Svaki od ovih materijala ima svoje specifičnosti, što može otežati odabir.

Estetski faktori poput boje, stila i dizajna igraju važnu ulogu u odluci, a osobni ukusi se razlikuju. Također, različiti materijali drugačije utječu na energetsku učinkovitost i toplinsku izolaciju. Stoga je izazovno odabrati optimalno rješenje, uzevši u obzir kvalitetu, dugovječnost i financijski izdatak. 

U Deceunincku, koji je jedan od vodećih svjetskih proizvođača PVC profila za prozore i vrata, kombinirajući vrhunske materijale s najmodernijom tehnologijom, stvaraju dugotrajna i elegantna rješenja za vaš dom.

Iako se često, zbog estetike, preferiraju aluminijski profili, PVC stolarija danas može imati izgled i dizajn aluminijske stolarije, ali s mnogo više prednosti kao dugoročno i kvalitetnije rješenje.

Evo zašto se, u ponudi dostupnih materijala, isplati odabrati baš PVC profile:

Izdržljivost i dugotrajnost: PVC stolarija izrađena je od visokokvalitetnog materijala koji je izuzetno izdržljiv i dugotrajan. PVC profili su otporni na vremenske uvjete, ne trunu, ne korodiraju i ne zahtijevaju posebno održavanje. Vaša PVC stolarija će zadržati svoj izgled i funkcionalnost dugi niz godina.

Energetska učinkovitost: PVC stolarija pruža izvrsnu izolaciju, što rezultira smanjenjem gubitka topline i uštedom energije. Zahvaljujući dobroj toplinskoj izolaciji, PVC stolarija pomaže u održavanju ugodne temperature u vašem domu tijekom cijele godine. To vam omogućava smanjenje troškova grijanja i hlađenja.

Zvučna izolacija: PVC stolarija također pruža dobru zvučnu izolaciju, što znači da će vas štititi od vanjske buke i omogućiti vam mirno okruženje.

Estetika i dizajn: PVC stolarija dolazi u širokom rasponu boja, stilova i dizajna, pa možete odabrati onu koja najbolje odgovara vašem ukusu i stilu vašeg doma. Bez obzira tražite li tradicionalni ili moderni izgled, PVC stolarija pruža fleksibilnost u dizajnu i lako se prilagođava svim vrstama arhitekture.

Jednostavno održavanje: PVC stolarija je vrlo jednostavna za održavanje. Dovoljno je redovito čišćenje kako bi zadržala svoj izgled i funkcionalnost.

Ekološki prihvatljiva opcija: PVC stolarija se proizvodi od recikliranih materijala, a sam PVC ima nisku energetsku potrošnju tijekom proizvodnog procesa. Također, PVC stolarija je potpuno reciklabilna.

Bez obzira radi li se o novogradnji ili renoviranju, modernom, klasičnom ili tradicionalnom stilu, Deceuninck nudi vrhunske profile u brojnim kombinacijama ugradnje te čak 57 boja folija.

U konačnici, PVC profili iz Deceunincka estetski će podići vaš prostor uz te omogućiti visoku energetsku učinkovitost, odličnu zvučnu izolaciju i lako održavanje. Odabirom Deceuninck PVC profila, možete biti sigurni da ste odabrali kvalitetno i dugotrajno rješenje za svoj dom.

DECEUNINCK d.o.o.
DECEUNINCK d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost asortimana na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi