Standardni grijaći paneli – Električno grijanje GLAMOX

TPA i TLO su serije grijaćih panela za kućnu i uredsku uporabu. TPA je visok 35 cm, dok je TLO visok 18 cm, a dolaze u snazi od 400 do 2000 W. Obe serije se mogu kombinirati s bilo kojim od naših termostata. Nudimo širok izbor raznih modela.

1. Držač zavijesa i ugrađeni sigurnosni sustav onemogućavaju pregrijavanje (Držač zavjesa se naručuje posebno).
2. Niska temperatura površine znači manje izgaranja čestica prašine.
3. Topli zrak se oslobađa s prednje strane radijatora i usmjerava direktno u prostoriju čime se onemogućavaju promjene u boji zida na kojem je radijator smješten.
4. Bezopasno za djecu – nema oštrih rubova, dok je termostat zaštićen poklopcem. (poklopac se naručuje posebno).

ET Elektronički termostat održava preciznu i ujednačenu temperaturu. Korištenje ovog termostata Vam prosječno donosi uštedu od 10%.

DT automatski snižava sobnu temperaturu noću, te danju kada se prostorija ne koristi. Sami podešavate ekonomičnu temperaturu i vrijeme njenog trajanja. Daljnjih 15-20% štedite snižavajući temperaturu noću i u periodima kada niste kod kuće.

RFR omogućava najveću udobnost i najekonomičniju potrošnju električne energije radio upravljanjem svih grijaćih uređaja u kući.

Električno grijanje podova

Neke od prednosti podnog grijanja su:

  • ne zauzima korisan prostor
  • niski investicijski troškovi, koje slijede i niski operativni troškovi zbog regulacije temperature
  • ugodna mikroklima

Dobro projektirano, proizvedeno i upotrebljivano ELEKTRA podno grijanje ima dug vijek trajanja i ne kvari se. Električno grijanje je jednostavan, jeftin i moderan sustav grijanja, te je najpopularniji sustav grijanja u skandinavskim zemljama, a postaje sve popularniji i u ostatku Europe. Iskustvo posljednjih godina pokazuje stalan razvoj električnog podnog grijanja. Napredak u tehnologiji i materijalima omogućava daljnja usavršavanja u dizajnu grijaćih kablova, koji će dovesti do još jednostavnije instalacije i osigurati još efikasnije korištenje.

Električne grijaće mreže

ELEKTRA grijaće mreže se mogu koristiti ispod bilo koje vrste poda koji je prilagođen za podno grijanje, odnosno ispod podova koji dobro provode toplinu kao što su keramika, kamen ili tepisi.

Preporučamo korištenje ovog sustava za dodatno zagrijavanje prostorija. U slučaju dobre termičke izolacije ispod poda može se uspješno koristiti i kao osnovni sustav grijanja.

Zahvaljujući maloj debljini, grijaće mreže se mogu koristiti u adaptaciji i preuređenju postojećih strukturnih rješenja, koja su ograničena visinom poda. Grijaće mreže se također mogu koristiti u novogradnjama, kao i na mjestima gdje se uobičajeno podno grijanje u obliku grijaćih kablova ne može upotrijebiti.

Izvor: STRUJAMAX d.o.o.

STRUJA - MAX d.o.o.
STRUJA - MAX d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Izrada, prodaja, dostava i montaža na području cijele Hrvatske.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan!

Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi