Prozori daju svjetlo, toplinu, mir i osjećaj zaštićenosti

Dobri prozori su dio kvalitete življenja

Daju nam svjetlost, toplinu, štite nas od vremenskih neprilika i neželjenih posjetitelja. Sve to bez problema ostvaruju prozori izrađeni od ROPLASTO profila. Kako je to moguće? – Naš će Vam stručni zastupnik sve rado objasniti. Recite mu Vaše zahtjeve, a on će Vam prezentirati rješenje osmišljeno po Vašoj mjeri.

Prozori donose svjetlost u kuću

Zbog odličnih karakteristika ROPLASTO profila moguće je proizvesti različite oblike prozora bez da se gubi na njihovoj funkcionalnosti. Na taj se način može otvoriti pogled prema van i oblikovati fasada.

Novi prozori zadržavaju toplinu unutar prostora

Stari prozori su glavni uzrok gubitka topline. To nije čudno jer su oni ujedno i najtanji dio fasade. Kako bismo skupo plaćenu toplinu zadržali u kući, ROPLASTO je razvio specijalne višekomorne profile koji zajedno s energetski učinkovitim ostakljivanjem pridonose optimalnom zadržavanju topline u kući.

Buka i stres ostaju vani

Ako je netko konstantno okružen bukom, teško će biti opušten i smiren. To pridonosi stresu, a dugoročno uzrokuje i bolest. Uspostavite svoju oazu mira pomoću prozora koji pružaju izolaciju od buke. Pri tome je bitna idealna kombinacija stakla, profila i stručne montaže prozora.

Moderni prozori pružaju sigurnost

Veliki dio svih provala počini se kroz prozore ili vrata. Ukoliko ih provalnik ne uspije otvoriti u kratkom vremenu, tada odustane jer se izlaže velikom riziku da ga otkriju. Pomoću optimalne kombinacije sigurnosnih okova i profila prozora ti odlučujući trenuci idu u Vašu korist.

Dobar savjet uvijek dostupan

Naš stručni zastupnik zna točne odgovore na Vaša pitanja – bilo da se radi o uštedi energije ili o odabiru odgovarajuće klase sigurnosnih okova.

Oblici i funkcije naših prozora su jednako različiti kao i naše kuće. Oni fasadi daju novo lice. Odgovarajući prozori pridonose skladnom i uravnoteženom izgledu.

Odgovorno korištenje prirodnih resursa kod nas počinje već kod proizvodnje profila.

Najveći uzroci gubitka topline u kući

Ne bacajte novac kroz prozor!
Stari i loši prozori su dokazano najčešći uzrok gubitka topline.

Roplasto 7001 MD – sistem sa 8 komora

Ultimativno zadržavanje topline

Još bolje zadržavanje topline kroz 8 komora, 3 brtve u profilima krila i doprozornika. U kombinaciji s ugradbenom dubinom profila od 80/103 mm i odgovarajućim ostakljivanjem dobivaju se vrijednosti zadržavanja topline ispod 1,0 W/m2K.

Poredak izolirajućih komora je tako konstruiran da se ulazak hladnog zraka svodi na najmanju moguću mjeru.

Površine jednostavne za održavanje

Zaobljeni bridovi profilima daju mek i ugodan izgled. Jednostavni su za održavanje, dugotrajni, vodootporni i dugotrajno stabilnog oblika.

Sigurnost

Savršeno naliježući okovi, stakla i profili nude Vam sigurnost od provale koju si sami želite.

Zaštita od buke

Ovisno o okružju u kojem stanujete, a u skladu s Vašim zahtjevima predložiti ćemo Vam izbor odgovarajućih stakala.

Ostakljivanje

Od 4 do 40 mm, ovisno o kombinaciji profila.

Savršena konstrukcija

Okovi su zaštićeni od korozije i postavljeni su između dvije razine brtvljenja. Okovi se nalaze u ravnini i omogućuju čvrstu povezanost. Posebna komora za ugradnju sprečava oštećenje vertikalnih krakova koje bi moglo nastati kod rada bušilicom.

ROPLASTO SWINGLINE 7K

Savršeno zaobljeni rubovi doprozornika i krila sa 7 komora mogu se kombinirati s različito dizajniranim lajsnama. Top dizajn u kombinaciji s top tehnikom.

Aluminijski clip pričvršćen s vanjske strane Vašim prozorima ne daje samo ekskluzivnu optiku, već i optimalne površinske karakteristike. Iz RAL palete možete odabrati odgovarajuću boju.

Za velike visine i velike poduhvate

Prozori s prečkama su zanimljiviji

Osim boja, oblika i ukrasnih profila, prečke su još jedna mogućnost oblikovanja prozora. Građevinari prilikom renoviranja često izbace prečke i time unište šarm fasade.

Razlikujemo prave prečke koje razdvajaju pojedinačne staklene plohe i prečke koje se lijepe tj prečke koje se nalaze unutar izolirajućeg stakla i na taj način olakšavaju čišćenje i pranje prozora.

Pomoću kliznih i sklopivih stijena puštate prirodu u svoj dom

Ovi proizvodi su univerzalno primjenjivi i nude velike prolaze uz minimalno zauzimanje prostora. Zahvaljujući modernoj tehnici jednostavni su za upotrebu.

Zaštita roleta

Naše Vas rolete ne štite samo od provalnika već i od buke i hladnoće. Odgovarajući dizajn kutije za rolete i kod renoviranja starogradnje pridonosi dobrom izgledu. Različite varijante postavljanja lamela i dekorativnih folija omogućuju Vam raznolike kombinacije. Kao dašak luksuza mogu se integrirati zaštitne zavjese protiv insekata kao i motor za električno upravljanje.

Grilje – stilska nadopuna Vaših prozora

Bilo da se radi o zaštićenim spomenicima kulture, regionalnoj graditeljskoj tradiciji ili umjetničkim aspektima graditeljstva, grilje uvijek nude zanimljive mogućnosti. Kao moderan proizvod od umjetnih materijala jednostavne su za održavanje.

Vrata kao ulazak u ljepše stanovanje

Razigrana, profesionalna ili elegantna, ulazna vrata puno govore o Vašem domu. Za koji god stil se odlučili, važna je tehnika koja stoji iza njega. Ona mora savršeno funkcionirati i omogućiti otvaranje i zatvaranje po vrućini i hladnoći te odolijevati neželjenim gostima. O izgledu Vaših vrata se najbolje posavjetovati sa suprugom, a mi smo tu za tehniku.

Stanovanje bez barijera

Već danas treba misliti na sutra. Ravni pragovi i električno upravljanje samo su dvije ideje koje olakšavaju život u starijoj dobi. Veselite se već danas dodatnom komforu. Rado ćemo Vas uputiti u daljnje novitete iz ovog područja.

Roplasto 7001 AD – sistem sa 5 komora

Optimalno zadržavanje topline

S 5 toplinskih komora i dva brtvljenja u krilima i doprozorniku. Ugradbena dubina profila od 68/84 mm omogućava top vrijednosti zadržavanja topline do 1,0 W/m2K.

Raznolikost dizajna

Izuzetno opsežan proizvodni omogućuje različite varijante s različitim vrstama krila i letvica stakla. Površine su jednostavne za održavanje; otporne na različite vremenske uvjete.

Zaštita od buke + sigurnost

Kombinacija visoko vrijednih profila i okova te funkcionalnog ostakljivanja sa zaštitom protiv buke omogućuje udobno stanovanje bez obzira na okolinu. U mogućnosti smo odgovoriti i na individualne zahtjeve jer nudimo posebne izvedbe okova i ostakljivanja.

Okovi

Visokovrijedni okovi renomiranih proizvođača postavljaju se u brtvljeni prostor i stoga su zaštićeni od korozije. Uz minimalno održavanje Vaši će prozori godinama besprijekorno funkcionirati.

Idealno za renoviranje

Zbog prilagodljive dubine profila, vrijeme ugradbe svedeno je na najmanju moguću mjeru. To je idealno za jednostavnu izmjenu Vaših dotrajalih prozora.

Oblici vrata

Posebno konstruirani profili od umjetnih materijala s osobito stabilnim čeličnim ojačanjima omogućuju izradu ulaznih vrata u bezbroj oblika. Uz izradu vrata po mjeri polažete posebnu važnost na udobnost, sigurnost i dizajn. Daljnje izvedbene varijante vrata odgovaraju željama klijenata vezano uz veličinu otvora ili nesmetan ulaz bez barijere. Dodajte akcent uz pomoć tona i boje. Odaberite Vaš željeni prozor iz velikog broja dizajnerskih profila. Sami osmislite izgled prozora prema ukusu i stilu građevine.

Drveni dekori i dekori u boji

Bilo da se radi o drvenim dekorima ili dekorima u boji, možete birati između 30 različitih varijanti boja. Odaberite i odgovarajuću boju brtve u crnoj ili sivoj boji.

FUGAPLAST d.o.o.
FUGAPLAST d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostava i montaža na području cijele Hrvatske. Uz distribuciju proizvoda vlastite proizvodnje, ovlašteni smo zastupnik njemačkih poduzeća Besaplast, Deflex, Leschuplast i Gumba za područje država jugoistočne Europe.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi