U našoj ponudi osigurali smo bazen primjeren i za jako malena dvorišta!

Za zelene površine, kao što su one u dvorištima, rješenje je kvalitetni karbonsko-keramički bazen Briliant 66, koji zahtijeva minimalne radove, omogućuje udobnost, koju nude veliki bazeni. Masažne mlaznice, udobna sjedala, protustruja za plivanje…i doživotno jamstvo. Bazen se ugrađuje u zemlju, bez betonske ploče i zahtjevnih građevinskih radova.

Čak i ako je vaše dvorište maleno, možemo ga promijeniti u vašu "domaću" obalu! Kliknite www.ema-bazeni.com.hr ili nas nazovite – odgovorit ćemo na vaša pitanja.


Compass Pools bazeni primjereni su i za jako malena dvorišta i zelene površine uz kuće.

Vrhunski bazen FUN 74 i 83 već su dostupni!

Najomiljeniji Compass bazen u Hrvatskoj i Sloveniji u vašem dvorištu može biti već u roku od dva tjedna. Privlačan, lijep i koristan bazen visoke kvalitete je već dostupan, zato već prije pravog početka ljeta možete uživati u njemu. S njim će porasti zadovoljstvo vaših gostiju i vrijednost vaših stambenih kapaciteta!

Bazenska školjka FUN 74 (7,5 × 3,7 × 1,5 m) ili FUN 83 (8,3 × 3,8 × 1,5 m) vrhunske kvalitete izrađena je po unikatnoj karbonsko-keramičkoj tehnologiji koja ima doživotno jamstvo na propusnost vode i dostupna je u jedinstvenoj 3D Crystalite boji. Više informacija o karbonsko-keramični tehnologiji čeka vas na ovom linku.


Bazeni FUN su jako funkcionalni jer jamče površinu za plivanje po cijeloj dužini bazena, u isto vrijeme omogućuju jednostavno ulaženje i izlaženje iz bazena.

Ema d.o.o., Orehova Vas
Ema d.o.o., Orehova Vas
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i ugradnja u Sloveniji i Hrvatskoj.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi