1. GEALAN-LINEAR® moderna arhitektura s ravnim linijama

GEALAN-LINEAR® s malom dubinom ugradnje izražava upravo to – profil prozora koji je toliko iznimno jasan, toliko uglat, toliko pravocrtan koliko moderni dizajn prozora to može biti. GEALAN-LINEAR® predstavlja jednostavnu ljepotu.

Taj dizajn ima funkciju: GEALAN-LINEAR® povlači se u pozadinu i maksimalno povećava staklenu površinu svakog prozora. Donosi više svjetla u prostorije. Dnevno svjetlo je neizostavno kako bismo se dobro osjećali, a inteligentno propuštanje svjetla središnji je element dobre arhitekture – GEALAN-LINEAR® stvara temelj za oboje.

2. GEALAN-KUBUS® definira novu vrstu dizajna za PVC prozore u arhitekturi

Više svjetla i transparentnosti kroz velike staklene površine otvara nove mogućnosti dizajna.

S unutarnje strane prozora ovaj novi sustav oduševljava svojim ravnim dizajnom bez nepotrebnih fuga. S vanjske strane pravokutni preklop naglašava skladan ukupni dojam. Ili želite neprimjetan sustav? Zahvaljujući profilima koji su ugrađeni tako da su prekriveni, prozori uz GEALAN-KUBUS® izgledaju kao da nemaju okvir.

3. GEALAN-SMOOVIO® za optimalno korištenje životnog prostora

Klizni sustav GEALAN-SMOOVIO® kombinira udobnost kliznih rješenja koja štedi prostor i iznimnu nepropusnost. Osim toga: GEALAN-SMOOVIO® je zbog male dubine ugradnje optimalan za obnove. Zašto? Taj uski klizni sustav i u manje dubokim zidovima u starijim zgradama još uvijek ima dovoljno prostora za postavljanje.

4. S 9000 moderan sustav za prozore, vrata i podizno-klizna vrata

Iznimno raznoliki sustav S 9000 također se može uskladiti s određenim varijantama za obnovu. Za oba sustava dostupni su posebno oblikovani okviri s krakovima. Oni pri ugradnji novih prozora sasvim jednostavno prekrivaju stare prozorske okvire u zidu. Bez buke, bez prljavštine zbog skupe demontaže okvira ugrađenih u zid – gotovo da ne može biti jednostavnije.

GEALAN d.o.o.
GEALAN d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske. Djelujemo i na području Albanije, BiH, Crne Gore, Kosova, Makedonije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi