Svi oni koji imaju iskustva s ugradnjom protuprovalnih vrata zasigurno će vam preporučiti kupnju istih. Ova investicija se isplati jer protuprovalna vrata pružaju visok stupanj zaštite od provala čime vam istodobno omogućuju da imate mirne snove.

Osim zaštite od provala protuprovalna vrata odlikuju se brojnim drugim prednostima. Na primjer, zahvaljujući kvaliteti materijala od kojih su izrađena mogu poslužiti kao odlična zvučna i toplinska izolacija. Sprječavaju buku s hodnika, vanjske mirise i gubitak topline.

Lijepa ulazna vrata mogu biti estetski dodatak vašoj okućnici. Na tržištu se nalaze protuprovalna vrata jedinstvenog dizajna, u raznim bojama i dezenima. Ako vam trebaju nova ulazna vrata imajte na umu da ona ipak ostavljaju prvi dojam o vašem domu. Odaberite vrata koja će uz funkcionalnost imati i visok stupanj estetike te se savršeno uklopiti uz vaš interijer ili eksterijer.

Mir i sigurnost

Ako vam je sigurnost na prvom mjestu uz vrata se može odabrati Mul-T-Lock cilindar različitog stupnja sigurnosti. Najčešće se provaljuje upravo tako da provalnik slomi cilindar brave. Zato prilikom odabira vrata dobro obratite pažnju na sve detalje, uključujući cilindar, i provjerite je li ugrađen štitnik cilindra. Štitnik sprječava bušenje, lomljenje ili pothlađivanje cilindra.

Uz cilindar posvetite pažnju samoj konstrukciji vrata, bravi, pantima na vratima, dovratnicima… Nastojite ne uzimati nestandardizirane dijelove (na primjer brave) jer ćete teško nabaviti nove ako dođe do kvara. Za dodatnu sigurnost ne bi bilo loše da na vrata postavite špijunku kako biste u svakom trenutku mogli vidjeti tko se nalazi s druge strane vrata.

Za izradu protuprovalnih vrata većinom se koristi isti materijal kao i kod „običnih" vrata. Većinom se kupuju drvena vrata, čelična ili od kovanog željeza, a česta je i kombinacija materijala, na primjer, drva i stakla.

Nakon samog odabira protuprovalnih vrata vrlo je bitna pravilna ugradnja. Obavezno slijedite upute proizvođača ili taj posao prepustite profesionalcima.

Protuprovalna vrata – cijena

Protuprovalna vrata imaju veću cijenu od modela koji ne nude protuprovalnu zaštitu. Raspon cijena kreće se od 800 do 5.000 kuna, a sva vrata iznad 5.000 kuna karakterizira još veći stupanj sigurnosti, izolacije i korištenje dekorativnih materijala. Želite li miran san, sigurnost i privatnost nemojte da vas cijena zaustavi u kupnji jer se u ovakva vrata definitivno isplati investirati.

Svoja nova protuprovalna vrata možete dati izraditi po mjeri, ali računajte da će koštati više od kupnje vrata sa standardnim dimenzijama. Možete biti strpljivi i pričekati akcijske cijene ili uhvatiti popuste za gotovinsko plaćanje.

Gdje kupiti protuprovalna vrata?

Široku ponudu protuprovalnih vrata nude brojni saloni u Zagrebu. Želite li uz dizajn i funkcionalnost protuprovalna vrata iza kojih su godine iskustva u proizvodnji tada su savršeno rješenje Multilock protuprovalna vrata. Dostava i ugradnja ovakvih vrata nije ograničena samo na Zagreb, već je moguća po cijeloj Hrvatskoj.

Nova vrata za svoj dom svakako birajte prema svom ukusu i željama. Estetska komponenta samo je bonus. Bitno je da vam odabrana protuprovalna vrata pružaju intimu, željeni mir i sigurnost.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi