Grilja Zaria

Aluminijske grilje i aluminijske škure opravdano slove za najkvalitetniji oblik sjenila. Osim funkcionalnosti i visoke kvalitete velika im je prednost i u tome što se odlično uklapaju kako na tradicionalnim tako i na modernim objektima.

Uvjerite se sami – predstavljamo nekoliko EUX modela aluminijskih grilja i škura!

Grilja Zaria

Ova fasadna aluminijska grilja s okvirom ugrađuje se na rub fasade. Idealna je kao rješenje za moderne objekte, a postoji mogućnost izvedbe grilje s pomičnim lamelama, grilje s fiksnim lamelama ili pune škure.

Grilja Aurora

EUX zaobljena grilja s okvirom također se ugrađuje na rub fasade. Uz pomoć Maco okova može se definirati izbačaj krila. Osim mogućnosti izvedbe grilje s pomičnim lamelama, s fiksnim lamelama i pune škure, kod balkonskog otvora postoje opcije grilje s ključanjem ili s bravom.

U pokretne lamele mogu se ugraditi čelične šipke čime ove grilje postaju protuprovalne.

Grilja Geras

Grilja bez okvira Geras ugrađuje se direktno na kamen. Sastoji se od visokokvalitetnog rustikalnog okova renomiranog svjetskog proizvođača MACO. Primjenjuje se na tradicionalnim objektima.

Grilja Harmonia

Treba li vam rješenje za veliki balkonski otvor predlažemo harmo ili sklopive grilje. Mogu se ugraditi s pomičnim i fiksnim lamelama. S EUX harmo griljama dobit ćete poboljšanu funkcionalnost, bolju iskorištenost prostora i visoku razinu estetike.

Grilja Hera

Za velike nepristupačne otvore preporučujemo klizne grilje i fasadne klizne grilje. Mogu se ugraditi unutar špalete otvora ili s vanjske strane na gotovu stiropor fasadu.

Grilja Artemis

Grilja bez okvira Artemis ugrađuje se na štok prozora. Moguća je izvedba grilje s pomičnim lamelama, grilje s fiksnim lamelama i pune škure. Osim zaokretnih krila postoji opcija preklopne grilje gdje se više krila otvara na jednu stranu.

Grilja Dinata

Grilja Dinata s integriranim komarnikom omogućava ugradnju grilje prije postavljanja stiropor fasade na objekt. U štok grilje može se postaviti vertikalna rolo komarica ili bočni horizontalni komarnik. Prednost ovog modela grilje je u praktičnosti jer se štok pričvršćuje za štok PVC prozora. Tako nije ostavljen prazan prostor u špaleti.

Grilja Fortuna

Grilja Fortuna također ima integrirani komarnik i ugrađuje se do samog štoka prozora. U štok grilje može se ugraditi vertikalni rolo komarnik ili bočni klizni komarnik.

Škura Perun

Predstavljamo aluminijsku škuru koju prati nekoliko naziva – puna škura, dalmatinska škura i istarska škura. Odlikuje se visokom funkcionalnosti i šarmom. Osim škure bez okvira moguća je izvedba aluminijske škure s okvirom koja je odlična zamjena drvene škure ili PVC škure.

Grilja Gaia

Ova fasadna zaobljena grilja s okvirom ugrađuje se na rub fasade. Zahvaljujući zaobljenim linijama i robusnom dizajnu odlično se uklapa u priobalnim područjima.

EUX
EUX
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi