Planiranje kupaonice zahtjevan je projekt kod kojeg se treba posvetiti svakom detalju. Na primjer, ako odaberete slavinu koja nije prikladna za model umivaonika ili kade koji ste izabrali mogli biste imati velikih problema.

Prskanje pipe što vodi do mokre odjeće, umivaonik je preplitak ili premali za pranje ruku jer mu miješalica ne odgovara samo su neki od primjera situacija koje bi vam mogle zagorčati svakodnevicu.

Odabir idealnih proizvoda nimalo ne olakšava činjenica da se na tržištu nalazi bezbroj modela umivaonika i miješalica. No, za razliku od nekih drugih proizvođača GROHE nudi kombinacije proizvoda koji se savršeno slažu oblikom i funkcijom.

Predstavljamo top tri Perfect Match kombinacije! Za sve one koji kupaonicu smatraju mjestom opuštanja i promišljanja idealna je GROHE Essence kombinacija s organskom elegancijom. Za ljubitelje uglađenog i minimalističkog stila stvorena je kolekcija GROHE Plus koja omogućuje kombiniranje slavine s okruglim i kvadratnim oblicima. I za kraj, za one koji obožavaju čisti dizajn sa suvremenom atmosferom kupaonice kreirana je GROHE Eurocube.

Predložene kombinacije proizvoda olakšavaju pronalazak cjelovitih rješenja za kupaonice sa slavinama, umivaonicima, kadama ili tuševima te osiguravaju da će se proizvodi podudarati dizajnom i funkcijom.

Kako biste pronašli svoj savršeni spoj predlažemo da isprobate konfigurator Perfect Match koji prilikom odabira umivaonika predlaže najprikladnije tipove miješalica za taj model. Omogućava i obrnutu varijantu - ako prvo odaberete miješalicu predložit će vam optimalan model umivaonika.

Pronađi svoj savršeni spoj!

GROHE ADRIA d.o.o.
GROHE ADRIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja putem distributera GROHE AG (predstavništvo Grohe Adria) na području cijele Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Albanije, Kosova.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi