Hladnjaci obično dolaze u jednoj boji, najčešće su to bijela ili siva boja. Naravno, na te hladnjake smo navikli i trebalo bi dobro osmisliti kuhinju i boje kako bismo ukomponirali neki hladnjak možda zelene ili žute boje. Želite li ipak nešto promijeniti a ne želite baš zeleni ili žuti hladnjak, probajte s nekim našim idejama.

U većini kuhinja hladnjak se zaista ističe, ali najčešće jer se baš i ne uklapa u cijeli izgled same kuhinje. Najnovije otkriće je da hladnjak sada možete i obojiti. Hladnjak treba dobro očistiti, a onda na njega treba nanijeti prajmer koji je na bazi vode. Nakon tog sloja hladnjak možete obojiti u boju koju želite.

Isto tako možete koristiti i boju za školsku ploču, napravite veliku ploču od hladnjaka gdje mogu pisati vaši klinci a i vi.

Druga varijanta ukrašavanja hladnjaka su naravno samoljepljive tapete ili naljepnice. Također, hladnjak treba očistiti, a tek onda lijepiti. Možete odabrati razne motive, ne morate cijeli hladnjak ukrasiti tapetama ili naljepnicama, stavite pokoju naljepnicu, provjerite prvo kako će vam se svidjeti. Kasnije lako možete dodati još nešto.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi