Za gradnju kuće ili dograđivanje postojećih objekata potrebni su idejni i izvedbeni projekt. Mnoge kuće imaju potkrovlja koja stoje neiskorištena jer ukućanima nije potreban dodatan prostor ili smatraju da je ulaganje preveliki trošak.

No, projekti kuća s potkrovljem su veoma popularni i neki se ipak odluče napraviti udoban kutak za život upravo u potkrovlju. Tada trebaju dobro razmisliti o iskoristivosti prostora i donijeti bitne odluke po pitanju ventilacije/izolacije, rasvjete, podova i drugih neophodnih stvari.

Projekti kuća s potkrovljem nude bezbroj mogućnosti uređenja. Treba voditi računa o nagibu krovišta i taj prostor dekorirati ili ga pak sakriti i koristiti kao skladište. Kada u projektu obuhvaćate raspored soba nastojite maksimalno iskoristiti prostor, ali razmišljajte i o budućnosti, odnosno da si ostavite mogućnost za preinake.

Ukoliko se uhvatite ukoštac s projektom kuće s potkrovljem nemojte očajavati zbog posla s instalacijama ili neodlučnosti po pitanju izbora ventilacije, rasvjete i ostalog. Prije početka radova uvijek možete potražiti savjet stručnjaka.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi