Viceroy - novo luksuzno odmaralište u srcu Kopaonika

Kopaonik, poznat i kao Sunčana planina, najveći je i najposjećeniji skijaški centar u Srbiji, a svojim odlično pripremljenim stazama i fantastičnom prirodom pruža neizmjerno uživanje svim kategorijama posjetitelja. Zahvaljujući razvijenoj infrastrukturi i velikom broju novih projekata, Kopaonik se ističe kao dobro odredište za kongrese i stručne skupove.

Predstavljanje projekta – Viceroy Kopaonik Resort

Viceroy Hotels & Resorts, ugostiteljska grupacija iz Los Angelesa, otvorila je na Kopaoniku svoj prvi hotel u Europi. Hotel je drugo planinsko odredište grupe, nakon American Snowmass-a, i zamišljen je kao moderno međunarodno planinsko odmaralište u kojem će se turisti iz cijelog svijeta moći upoznati s bogatom kulturnom poviješću regije i prirodnim ljepotama Nacionalnog parka. Ovaj uistinu impresivan projekt nastao je u svjetski poznatim studijima WATG i Wimberly Interiors i sadrži niz naprednih tehničkih rješenja.

Kako je inspiracija za dizajn hotela otkrivena u motivima Starog Rudišta i netaknute prirode, svi materijali i dizajnerska rješenja usvajaju prirodne ljepote Kopaonika kroz prirodno drvo, kamen, bijele akcente i otvorene prostore koji upućuju na otvorene planinske krajolike.

Fasada objekta riješena je na tehnički visokoj razini, uz primjenu Tehnomarket VENT Rivet potkonstrukcije sustava ventilirane fasade prilagođene Knauf Aquapanel panelima preko kojih je nanesena klasična završna obrada, kao i kamenom u ostalim prostorima kako bi objekt dobio potpuni autentičan izgled. Ovo rješenje nudi sve prednosti ventilirane fasade - izvrsne izolacijske mogućnosti, ventilaciju fasadnog sklopa, brzu montažu te iznimno visoku kvalitetu i ujednačenost gotovih fasadnih površina s izgledom klasične planinske građevine koja se savršeno uklapa u prirodni okoliš.

Osim potkonstrukcije VENT Rivet, Tehnomarket je isporučio i druge proizvode - ograde, aluminijske pregrade između pojedinih terasa, aluminijske obloge i namjenske ekstrudirane dekorativne aluminijske profile smještene u ulaznom prostoru.

VENT sustavi potkonstrukcija - fasadno rješenje za sve materijale

Kako bi svojim kupcima ponudio kompletnu uslugu, Tehnomarket je razvio sustave aluminijskih potkonstrukcija koje će nositi ne sam aluminijske kompozitne i saćaste ploča, već i druge materijale iz svijeta ventiliranih fasada. Sustavi iz grupa VENT i TMTP dijele se na panelne i kasetne, prema načinu obrade fasadnih panela.

Panelni sustavi: Rivet, Tack, Hide, Stone, Continual, Stone i Rock pogodni za sljedeće fasadne obloge: aluminijske kompozitne ploče, Larcore, HPL laminirane ploče, staklo, granitnu keramiku, kamen, vlakno-cementne ploče, limove, Aqua-panel, polikarbonat ploče i drugo.

Kasetni sustavi: Box, Slider, Bolt, Gasket, Fit – pogodni za kompozitne ploče Larson i pune limove.

Kombinacijom sustava, njihovih tehničkih mogućnosti i pojedinih specifičnih elemenata potkonstrukcije Tehnomarketa, razvojni tim ove tvrtke dao je rješenje za učinkovitu ugradnju najvećeg broja fasadnih obloga modernog doba.

 

TEHNOMARKET d.o.o.
TEHNOMARKET d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi