Idejni i izvedbeni projekt adaptacije stambenog prostora. Adaptacija postojećeg stambenog prostora zahtijevala je proširenje dijela kuće iznad garaže uz uvjet da se poveće postojeći stambeni dio sa potkrovljem.

Postojeći konstruktivni elementi koji su se morali poštivati radi statike objekta maksimalno su iskorišteni. Razlika u visini poda dala je zgodan presjek i razbila je relativno uzak a dugačak prostor.

Krovni prozori su dali jako puno svjetla u cijelom prostoru boravka i na galeriji. Korišteni su elementi više od 100 godina stare cigle, hrastov pod bajcan je u toplu crvenkastu nijansu, dodani su elementi ograde od kovanog željeza, interesantni starinski lusteri i lijepi komadi starinskog namještaja.

Autor: Jadranka Barac

Jadranka Barac diplomirala je unutrašnje uređenje prostora 1998. godine i od tada radi u struci. Vlastitu firmu pod nazivom Intra muros d.o.o. za projektiranje i dizajn interijera otvara 2006. godine te u kratkom periodu realizira niz projekata u suradnji s pojedincima i poduzećima usko vezanim uz područje dizajna, arhitekture i građevine.

Ukoliko ne znate kako urediti vaš stan ili poslovni prostor obratite nam se s povjerenjem telefonski ili putem kontakt obrasca na dnu članka.

Fotogalerija (4)

INTRA MUROS d.o.o.
INTRA MUROS d.o.o.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi