Stan u novogradnji sastoji se od dnevnog dijela – boravka s blagovaonicom, kuhinjom i loggiom koja je ispred glavne spavaće sobe te spavaćeg dijela – dvije kupaonice, tri spavaće sobe i garderobe.

Namještaj u cijelom stanu je napravljen po mjeri, u dogovoru s vlasnikom. Police i TV komoda izvedeni su od iverala u drvnom dekoru. Kožna garnitura za sjedenje je u dogovoru s proizvođačem izvedena u dodatnoj obradi tako da se dva dijela mogu odvojiti u dvosjed i damski ležaj.

Postolje blagovaonskog stola izvedeno je od metalne konstrukcije radi opterećenja teškom pločom stola i obloženo iveralom. Sama ploča stola izvedena je od MDF ploče obložene velikoplošnom keramikom.

Kuhinja je pultom izvedenim iz dva drvna dekora i barskim stolicama povezana s boravkom. Prirodno je ventilirana dvokrilnim prozorom, a kuhinjska radna ploča seže do prozora umjesto prozorske klupčice. Fronte kuhinje lakirane su u odabranu boju MDF fronta visokog sjaja.

Ormari u ulaznom prostoru i dječjim sobama izrađeni su od bijelo lakiranog medijapana, kao i dječji kreveti, radni stolovi i police.

U roditeljskoj sobi je krevet također rađen po mjeri, tapeciran kožom boje kave te noćni ormarići. Rasvjeta stana je dijelom ugradbena u spušteni strop, dijelom nadgradna te visilice. U dnevnom boravku je namještaj naglašen trakama LED rasvjete.

Jedna od spavaćih soba je uređena kao garderoba, a fronte su od iverala, ogledala ili prozirnog stakla u metalnim okvirima u boji iverala. Nakon useljenja stana prostor je dovršen postavljanjem zavjesa, ukrasa, slika i tepiha.

Autor projekta: ovl. arh. Zdenka Idžotić, dipl. ing. arh.

Fotogalerija (32)

ARHIZED STUDIO d.o.o.
ARHIZED STUDIO d.o.o.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi