Stan se nalazi u novogradnji i sastoji se od dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom te tri spavaće sobe i dvije kupaonice. Iz boravka izlazi se na loggiu kroz dvokrilna ostakljena vrata.

Sav namještaj izrađen je prema detaljnim nacrtima arhitekta.

U dnevnom boravku smješteni su konzolni i podni ormarići i police. Odabirom bijele boje (MDF ploče, visoki sjaj) na bijelom zidu, ormarići se izdvajaju od podloge samo diskretnom igrom svjetla i sjene. Stol za blagovanje i stolić uz trosjede obloženi su furnirom oraha.

Kuhinja je pultom s barskim stolicama i bijelim policama povezana s boravkom. Prirodno je ventilirana dvokrilnim prozorom, a kuhinjska radna ploča seže do prozora umjesto prozorske klupčice. Fronte kuhinje lakirane su u boju „cappuccino", visokog sjaja.

Ormari u ulaznom prostoru i dječjim sobama izrađeni su u bijeloj mat izvedbi, kao i dječji kreveti, radni stolovi i police.

U roditeljskoj sobi ormari su s velikim kliznim vratima. Krevet tapeciran bijelom kožom i noćni ormarići također su napravljeni po mjeri.

Nakon useljenja stana u dnevnom boravku dijelovi zidova su obloženi kamenom oblogom, postavljene su zavjese, ukrasi i tepisi, što je doprinijelo dojmu topline doma.

Autori projekta:
Mirjana Ciliga, dipl. ing. arh.
Zdenka Idžotić, dipl. ing. arh. ARHIZED STUDIO d.o.o.

Fotogalerija (30)

ARHIZED STUDIO d.o.o.
ARHIZED STUDIO d.o.o.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi