Zašto gubiti sate i dane na osmišljavanje svog budućeg doma proučavajući knjige i web stranice o dizajnu ako to možete najbrže napraviti virtualnim putem kroz program za dizajniranje interijera.

Na internetu možete pronaći različite programe koji omogućavaju planiranje prostorija i uređenje interijera soba, kupaonice, kuhinje ili boravka. Većina ih je besplatna i jednostavni su za korištenje. U programu za dizajniranje interijera možete pomicati zidove, birati namještaj i podešavati njegovu veličinu, isprobavati boje i to bez ikakve kupnje. Uređenje interijera nije mala stvar i kako bi izbjegli brojne pogreške najbolje je najprije se poigrati virtualno.

Programi u kojima to možete učiniti su Design a Room, Sweet Home 3D, Homestyler, RoomSketcher, 3Dream, Arrange-a-Room, SmartDraw i drugi. Možete isprobati više ideja za uređenje interijera i kroz realističan prikaz koji nude programi vidjet ćete koja ideja najbolje odgovara vašim željama. Kroz programe za dizajniranje interijera možete saznati koliko bi estetski, ali i funkcionalno vaše vizije bile ostvarive.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi