Protrim IPA, IPB, IPV te IPI pripadaju grupi profila za rubove keramičkih pločica rezane pod kutem od 45°. Karakterizira ih profinjena i elegantna linija, a dostupni su u izvedbama od aluminija i nehrđajućeg čelika.

Novi model bojanog aluminija IPV prati aktualne trendove i dostupan je u 12 posebnih završnih obrada toplih i mekih boja koje naglašavaju heterogenost kamena zahvaljujući završnoj obradi vrlo ugodnoj na dodir.

Veliki raspon dostupnih materijala izrade, visina i završnih obrada omogućuje široku primjenu kako za obradu vanjskih kuteva na spoju dva zida tako i za obradu gazišta stepenica ili vanjskih rubova terasa.

Tako je npr. model u visini od 4,5 mm u završnoj izvedbi sjajnog srebra idealan izbor za obradu mozaika na zidovima kupaonica. Izvedba od nehrđajućeg čelika posebno je prikladna za primjenu na vanjskim gazištima ili rubovima terasa izvedenih u keramici ili drvu.

Linija profila za vanjske kuteve učinkovito štiti najosjetljivije dijelove keramičkih obloga, ali ne ugrožava ljepotu i linearnost oblika.

Fotogalerija (3)

PROFILPAS S.P.A.
PROFILPAS S.P.A.
Djelujemo na području cijele Hrvatske i Europe.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi