Održavanje fasade investicija je u budućnost. Produžuje se vijek trajanja, povećava se vrijednost nekretnine, fasada ostaje zdrava i stvara lijepo okruženje.

Razmišljate li o obnovi fasade, no strepite od obujma posla i muče vas financijski troškovi? Jeste li znali da s jednim čišćenjem fasade možete u potpunosti obnoviti vašu fasadu da izgleda kao nova? FROSTING tehnologija čišćenja fasada za kuće, zgrade, poslovne zgrade, komunalne objekte i drugo vratit će stari sjaj vašem objektu!

S Frosting tehnologijom fasada će biti čista nakon samo 3 koraka! Najprije treba nanijeti čistač, slijedi blago ispiranje vodom i zatim nanošenje zaštitnog sloja.

Neke od prednosti ove tehnologije su 100% dubinsko uklanjanje algi, korištena sredstva su biorazgradiva, jedini je potpuni sustav za zaštitu fasade, nježna metoda čišćenja sa slabim pritiskom, od 50% do 70% jeftinije nego novo bojanje…

Nudimo besplatan uzorak čišćenja na dijelu Vaše fasade!

Čišćenje fasada u potpunosti je sigurno, ne oštećuje građevinu, vraća joj prvobitni sjaj, a znatno je povoljnije cijene od obnavljanja fasada. Uvjerite se u naše povoljne cijene!

Fotogalerija (6)

FROSTING d.o.o.
FROSTING d.o.o.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi