Svoj stol možete mijenjati svaki dan i to pomoću običnog stolnjaka. Osim što će očuvati vaš stol, učinit će ga zabavnijim, drugačijim i ljepšim. Odaberite svoj stolnjak prema svom stilu u prostoriji, prema onome što vole te bojama koje vas čine sretnijima i opuštenijima. Zapamtite, stolnjak možete svaki sat, svaki dan, ne morate uvijek imati isti. Učinite svoj dom šarenijim i veselijim.

Možete birati stolnjak prema prigodi koju slavite ili prema narednom danu. Crvena boja stolnjaka odlična je za romantične večere ili Božićnog ručka. Tada stolnjak možete ukrasiti i drugim crvenim, zlatnim ili zelenim detaljima. Odlične boje su i ljubičasta ili tamnom plava, a za ljetne i proljetne dane birajte veselije boje ili različite proljetne motive poput cvijeća, trave i stabala.

Ukoliko ne želite mijenjati stolnjake svako malo i želite imati jedan duže vrijeme tada biste trebali razmisliti o prozirnom nadstolnjaku koji ćete puno lakše moći čistiti ukoliko je glavni stolnjak od tkanine. Također, birajte stolnjak koji će pristajati uz ostatak namještaja. Možete se poigrati i sa dužinom stolnjaka te odabrati željenu dužinu. Budite kreativni i učinite svoj stol ljepšim.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi