Važan korak prilikom renovacije ili uređenja predsoblja je odabir poda. Trebate imati na umu da vam je potreban kvalitetan i izdržljiv materijal jer je predsoblje najprometnije mjesto u kući te prostor u kojem se ostavlja prljava obuća. Dakle, bilo bi poželjno da ispred izgleda stavite trajnost materijala.

Naravno, ne treba zapostaviti estetiku jer je predsoblje odraz vašeg doma. Odabir poda možete uskladiti s podom u ostalim prostorijama, a možete izabrati i nešto drugačije, primjerice, upečatljivo kako biste odmah na ulazu u kuću ili stan ostavili poseban dojam.

Najčešći materijali za pod u predsoblju su porculanske pločice, drvo, kamen s teksturom ili pločice od terakote. Porculanske pločice idealan su izbor jer su otporne na mrlje i ogrebotine. Jednako funkcionalno i dobro rješenje je kamen s teksturom koji se može naći u širokom rasponu stilova. Dobro podnosi svakodnevno korištenje, a u prostor će unijeti eleganciju. Drvo i pločice od terakote unijet će toplinu u prostoriju i vizualno definitivno podići vaše predsoblje. Pločice od terakote jednostavne su za održavanje, no potrebno je premazati ih zaštitnim sredstvom, a kod drva je nužno povremeno obnavljati površinu.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi