Ormari i razne ladice ponekad izgledaju vrlo neuredno. Vjerojatno svako malo pospremamo svoje ladice i ormare kako bismo mogli lakše pronaći ono što tražimo, ali se s vremenom opet vratimo na početak razbacanog ormara.

U žurbi jednostavno ne stignemo tražiti stvari i paziti da se nešto ne bi poremetilo u ormarima i ladicama, ali možemo nešto poduzeti kako bi si olakšali taj posao.

Probajte s pregradama za ladice. Čarape, donji veš i neke sitnice razbacane po ladici oduzimaju nam vrijeme ujutro ili kada se nekamo žurimo.

Ponekad treba i do nekoliko minuta da nađemo ono što tražimo. Kutije od cipela mogu nam u tome pomoći. Rastavite ih za početak ili pak uzmite običan karton, vaš izbor.

Izmjerite ladicu i izračunajte koliko će vam pregrada trebati. Izmjerite do kuda idu vaše pregrade u ladicama i koliko će vam trebati te koliko će biti velike, sve ovisi o tome što ćete u tom pretincu držati.

Označite mjere i izrežite kartone, odnosno pregrade. Obucite ih u neki ukrasni papir i postavite u ladice. Složite rublje u određene pretince i više nećete imati problema s traženjem.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi