Lampione možete napraviti od starih staklenki, limenki ili bilo kojih drugih boca koje podržavaju toplinu. Svoj lampion možete ukrasiti kako želite, a to možete učiniti s bojama, sprejevima ili čak sa užetom. Ukrasite ih sa prekrasnim motivima iz crtića ili nježnim životinjama poput leptira. Limenke možete probušiti kako bi svjetlost izlazila van, a limenku sprejem možete prefarbati u drugu boju. Rupicama možete napraviti motive koji će se isticati kada upalice svijeću.

Odaberite staklenku koju dobro operite i uredite po želji. Nju isto možete prefarbati u drugu boju, a sprejem možete i crtati po staklu. To možete učiniti i s drugim bojama. Odaberite stare staklene boce kojima odrežete dno i tako napravite još jedan prekrasan lampion za dvorište.

Postoji još jedan način, a to je kombinacija balona i špage. Napušite balon željene veličine te pomiješajte štirak, ljepilo i toplu vodu. Balon premažite vazelinom, zatim umočite špagu u smjesu i krenite omotati oko balona kako želite. Ostavite da se osuši 24 sata i nakon toga probušite balon. Vrlo jednostavno i zanimljivo.

Top teme
PROJEKT RENOVACIJE KUPAONICE Detalji koji mijenjaju izgled kupaonice
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi