Stari namještaj često se nađe na otpadu ili se čak i spali. Ponekad takav namještaj zauzima prostor pa su to načini kako ih se najlakše riješiti. Možda niste do sada razmišljali o tome, ali stari namještaj može uz malo truda biti kao novi.

Stari pisači stolovi ili obični stolovi na kojima jedemo mogu se obnoviti i ponovo iskoristiti. Nemojte ih bacati. Stari stol potrebno je očistiti, išmirglati te ga ponovo obojati. Izgledati će kao nov. Želite li ipak imati novi stol, ovaj stari možete iskoristiti na neke druge načine. On može naći svoje mjesto u kuhinji, ako trebate neku radnu plohu i ako imate dovoljno prostora.

Pretvorite ga u radnu ploču, a ispod njega dodajte par polica za suđe i slične stvari. Stavite ga u garažu gdje će vam dobro doći kao radni stol te za sitnice poput šarafa, alata i slično. Vrt može dobiti neku novu dekoraciju sa starim stolom i možda starim stolicama. Stol možete probušiti na par mjesta kako biste u te rupe stavili teglice sa cvijećem. Budite kreativni, jednom kada krenete nećete znati stati.

Napravite veliku ljuljačku, tj. ležaljku u vrtu ili na terasi. Okrenite stol naopako, pričvrstite ga špagom i objesite na strop. Naravno, stol obojite i malo obnovite. Nabavite ukrasne jastuke i to je to. Puno je opcija za obnovu starog namještaja, izaberite vi svoj način.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi