Želite li svom trijemu napraviti jesenski „makeover"? Ne treba vam puno, dovoljni su vam živopisni vijenci, jesensko cvijeće i plodovi.

Trijem ćete svakako podignuti narančastim cvijećem. Stavite sa svake strane stepenica nekoliko vaza, tegli ili kanti i u njih smjestite cvijeće. Uz tegle s cvijećem koje se nalaze na svakoj stepenici stavite i bundeve i tikve u raznim bojama.

Imate li na trijemu klupu ili garnituru za sjedenje na nju stavite nekoliko jastučića i deka u jesenskim bojama. Naravno, obavezno negdje položite i pokoju bundevu kako bi jesenski ugođaj bio potpun. Dovoljna je i jedna stolica, a ukoliko bi bila pomalo vintage to bi bio pun pogodak! Na nju možete staviti jastućić, bundevu, fenjer, kombinaciju svega navedenoga. Imate li stare ljestve na njih možete objesiti deke u jesenskim bojama.

Umorni ste od narančastih i crvenih jesenskih dekoracija? Napravite vijenac za vrata koristeći jesenske plodove svijetlih, bijelih ili smeđih nijansi.
Savršena jesenska dekoracija su bale sijena. Postavite ih na trijem tako da na njima bude kanta ili vaza s cvijećem u raznim bojama.

Ako su vam dosadile obične bundeve uvijek ih možete dekorirati. Nabavite sprej i obojite ih u željenu boju, ili oko njih zavežite mašne u veseli bojama ili s različitim motivima.

Savjetujemo da oslobodite maštu i poigrate se stvarima i materijalima koje imate kod kuće, od stare buradi, starih daski na koje možete nešto ispisati, košara, fenjera, svijeća…

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi