BÜSSCHER & HOFFMANN bavi se proizvodnjom i prodajom širokog asortimana hidroizolacijskih bitumenskih i polimerbitumenskih traka za zavarivanje.

Proizvodni program upotpunjuju asortimanom zaštitnih sredstava za građevinarstvo, bitumenskom šindrom, termoizolacijskim materijalima, priborom za ravne krovove i protukorijenskim polimerbitumenskim trakama za zavarivanje u sustavima zelenih krovova. U ponudi pribora za ravne krovove, nude široki spektar proizvoda za upotpunjavanje hidroizolacijskih sustava na bazi bitumena, kao i hidroizolacijskih sustava na bazi PVC-a.

Najveća prednost korištenja pribora za hidroizolaciju, očituje se u dovođenju hidroizolacijskog sustava na viši nivo, te se značajno smanjuje količina naknadnih intervencija na krovovima, što u konačnici dovodi do uštede u financijskim sredstvima. U sklopu pribora za hidroizolacijske sustave nude slivnike, bočne odvode, odzračnike, vanjske i unutarnje kuteve, hvatače lišća i ostalo.

Za program bitumenske izolacije, pribor se proizvodi od posebnog spoja termoplastične gume, vrlo otporne na niske temperature (hladna fleksibilnost = -40°), utjecaje sunčevog zračenja, ozona i ostalih atmosferilija, postojanih mehaničkih svojstava, kao i savršene kompatibilnosti sa svim vrstama bitumenskih hidroizolacijskih traka. PVC pribor proizvodi se od materijala na bazi PVC-a, vrlo otpornog na niske temperature te kompatibilnog sa svim vrstama PVC folija.

BÜSSCHER HOFFMANN HIDROIZOLACIJSKI SISTEMI d.o.o.
BÜSSCHER HOFFMANN HIDROIZOLACIJSKI SISTEMI d.o.o.
Internet adresa

Prodaja preko veleprodajnih partnera na području cijele Hrvatske. Djelujemo i na području BiH.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi