Pribor za čišćenje obuhvaća uređaje kao što je usisavač, te sredstva za održavanje kuće i dvorišta, na primjer, sredstva za pranje rublja ili prozora. Postoje razni načini za spremanje pribora za čišćenje, od onih jednostavnih, maštovitih pa do ugrađenih aparata.

Bilo bi idealno imati jednu malu prostoriju koja je namijenjena isključivo za pribor za čišćenje i alate pomoću kojih održavate svoj dom. Time biste oslobodili mnoge prostore u drugim dijelovima kuće ili stana. Ako si ne možete priuštiti posebnu prostoriju razmislite o prostoru ispod stubišta ako ga imate ili nekom od ormara. U ormaru ne trebate iskoristiti samo police u unutrašnjosti ormara već možete napraviti žičane police ili košare na unutarnjim stranama ormarskih vrata. Takav tip polica neće skupljati prašinu, uštedjet će vam prostor i sav pribor za čišćenje bit će vam pristupačan. Ne morate stati na žičanim policama već u prostor za spremanje pribora za čišćenje možete dodati i kuke ili posude. Naveden primjer pohrane stvari možete primijeniti na bilo koji zatvoreni prostor.

Prilikom planiranja nemojte zaboraviti na velike predmete kao što je usisavač ili daska za peglanje te osigurajte mjesto i za takve stvari. Sredstva za čišćenje cipela i krpice za prašinu najbolje je spremiti odvojeno od ostalog pribora, u posebne vrećice ili torbe obješene u ormaru. Također, veoma je bitno da prostor u kojem držite pribor za čišćenje redovito prozračujete.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi