Rješenje vaših problema ekstremno je lagano

Idealan krov za posebne izazove. Izrazito čvrsti krovni rombovi malog formata su zahvaljujući tehnici povezivanja prevojima te specijalnom sustavu učvršćenja naročito otporni na olujno nevrijeme i vremenske nepogode, a dokazuju se čak i pod ekstremnim uvjetima.

Svojom malom težinom od 2,60 kg/m2 Prefa krovni rombovi nisu predodređeni samo za nove pokrove i sanacije, već su idealni i za stara neoštećena krovišta. Prefa krovovi s krovnim rombovima i vizualno plijene svojom elegantnom površinskom strukturom.

PREFA Spomenička zaštita

Prve PREFA aluminijske krovne ploče već su 1946. položene na stambene zgrade, industrijske i druge građevine. Neki od ovih objekata u međuvremenu su pod spomeničkom zaštitom. Zahvaljujući izvanrednoj kvaliteti PREFA proizvoda i jedinstvenoj dugovječnosti materijala aluminija većina krovova još se drži kao prvog dana.

TEHNIČKI PODACI

  • Materijal: plastificirani aluminij debljine 0,7 mm, dvoslojni termolak ili plastificiranje prahom prema RAL ili NCS
  • Veličina: 290 × 290 mm pokrivne površine
  • Težina: 2,6 kg/m2
  • Nagib krova: od 22° = oko 40 %
  • Podkonstrukcija na punu oplatu: min. 24 mm; i razdjelni sloj kod opterećenja snijegom preko 3,25 kN/m² ili kod kategorija terena 0, I ili II potrebno je polaganje na punu oplatu s bitumenskim razdjelnim slojem
  • Učvršćivanje: 1 učvršćivač za rombove po rombu = 12 učvršćivača po m²

PREFA Aluminiumprodukte Ges.m.b.H.
PREFA Aluminiumprodukte Ges.m.b.H.
Internet adresa

Dostava na području cijele Hrvatske. Za ostale zemlje po dogovoru.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi