Vanjska slika

Krovni žljebovi mogu na dva načina pridonijeti samom izgledu zgrade. Oni poboljšavaju vizuru pročelja, jer se koloristički uklapaju s cijelovitom slikom građevine i teško se mogu zamjetiti. Ili se bojazno ističu i tako namjerno naglašavaju tonove boje i arhitekturu zgrade. Bez obzira koju opciju odaberete, kompletan PREFA sustav krovne odvodnje iz aluminija dostupan je u bilo kojoj boji.

DIMENZIJE:
  • 250: krovni žljebovi, okrugli i sandučasti
  • 280: krovni žljebovi, okrugli
  • 333: krovni žljebovi, okrugli i sandučasti
  • 400: krovni žljebovi, okrugli i sandučasti
  • 500: sandučasti žlijeb
  • 700 × 1,0 mm: ležeći žlijeb

Posebna i trajna površinska zaštita – odlična obradivost

PREFA sustav krovnih žljebova odlikuje visokokvalitetna završna obrada površine postupkom "coil coating". Završni sloj laka prilagođen je savijanju prilikom obrade, a ujedno je vrlo otporan na ekstremne vremenske utjecaje. Dugoročna stabilnost površine je zajamčena. To potvrđuju i stroge kontrole kvalitete, koje redovito provode nezavisni instituti.

Bez hrđe i održavanja

Svi dijelovi PREFA sustava krovnih žljebova izrađeni su od aluminija – materijala koji je, zbog inovativne površinske obrade, iznimno pogodan za kreativnu i funkcionalnu vanjsku arhitekturu zgrade. Sustavom PREFA krovnih aluminijskih žljebova rješavate se neugodnih radova održavanja, kao što su sanacija i ponovno bojanje.

Aluminij – prijatelj okoliša

PREFA aluminijski sustav krovne odvodnje je također najbolji izbor i iz ekoloških razloga. Aluminij ne otpušta teške metale. Kada se koriste konvencionalni materijali za odvodnju krova, kišnicom se kroz žljebove i cijevi neprestano ispiru teški metali koji odlaze u otpadne vode. Osim toga, aluminij je moguće 100% reciklirati.

PREFA Aluminiumprodukte Ges.m.b.H.
PREFA Aluminiumprodukte Ges.m.b.H.
Internet adresa

Dostava na području cijele Hrvatske. Za ostale zemlje po dogovoru.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi