Sigurno ste se često našli u situaciji da vam se neda ustajati s kauča i upaliti ili ugasiti svjetlo, zar ne? Tko ne bi želio kontrolirati rasvjetu, temperaturu ili grijanje s kauča? Zahvaljujući razvoju tehnologije sve navedeno moguće je s pametnom kućom čiji kućni gadgets-i pružaju nesvakidašnji komfor.

Pametne kuće integriraju upotrebu visoko razvijenih sustava za automatizaciju. Korištenjem pametnih telefona, računala i raznih naprava preuzima se potpuna kontrola nad temperaturom kuće, ventilacijom, svjetlom, aparatima i drugim kućnim sustavima. Osim sustava za automatizaciju bitna odlika pametnih kuća je i u energetskom aspektu jer omogućavaju visoke uštede energetske učinkovitosti.

Pametna kuća svakako će život učiniti lakšim i ugodnijim. U nastavku donosimo kako kontrolirati sustave u pametnoj kući i što sve još možete u takvom objektu, s naglaskom na brojne prednosti!

YTONG POROBETON d.o.o.
YTONG POROBETON d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Gradnja kuća na području cijele Hrvatske
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi