#zaštočekati kada očuvanje klime započinje sustavom grijanja/hlađenja koji je spreman za budućnost!

Iako većina ljudi smatra da najveću količinu emisije CO2 proizvode prijevozna sredstva, najveći udio štetnih emisija čine upravo grijanje, hlađenje i priprema tople vode. Odabirom Vaillant dizalica topline možete biti sigurni da ste donijeli ispravnu odluku za Vašu budućnost.

U usporedbi sa grijanjem na fosilna goriva, dizalice topline značajno smanjuju emisiju CO2 te Vas čine neovisnima o fosilnoj energiji, a samim time pružaju maksimalnu udobnost za grijanje, hlađenje i pripremu tople vode.

Vaillant dizalice topline jedne su od najtiših na tržištu, što Vam omogućuje maksimalnu udobnost, čak i ako se nalazite u gusto naseljenom mjestu.

Dizalice topline pravi su izbor upravo zbog velike ekološke održivosti, a doprinose štednji energije i smanjenju tekućih troškova.

Saznajte više o prednostima dizalica topline!

Fotogalerija (3)

VAILLANT d.o.o.
VAILLANT d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Maloprodajna distribucija proizvoda putem partnera u cijeloj Hrvatskoj (Žepoh - 01/ 65 52 113; Petrokov - 01/ 23 55 333)
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi