Vjerojatno imate kod kuće neke prazne kutije od cd-a. Ne znate kamo s njima te vam samo zauzimaju prostor. Donosimo vam nekoliko ideja kako ih možete iskoristiti, te napraviti od njih neke korisne stvari ali i dekorativne u isto vrijeme.

Odaberite neke svoje najdraže slike te ih dajte izraditi. Prije uzmite dimenzije same kutije za cd. Ne mora biti točna dimenzija samih slika. Izrežite slike ako je potrebno kako bi stale u kutije te ih zalijepite na zid. Odlična dekoracija i zanimljivi okviri za slike. Također kutije možete zalijepiti u obliku kutije, a unutra postaviti slike. Unutar kutije stavite svijeću i vaše slike i uspomene će zasjati. napravite na isti način teglicu za cvijeće.

Zalijepite prazne kutije i ukrasite ju po želji. Unutra posadite cvijeće. Napravite spremnik za olovke ili neke sitnice za radni stol. Okruglu kutiju gdje spremate više cd-a iskoristite za lijepu, ukrasnu lampu. Samo stavite unutra male lampice, te zalijepite na prozirnu kutiju neku naljepnicu ili ukrasnu foliju kako biste dobili efektniji izgled ako ne želite da se lampice primijete. Kombinirajte i stvarajte svoje vlastite dekoracije i ukrase.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi