Dobrodošli u još jedan projekt kompletne renovacije prostora! Ovoga puta naša avantura odvija se u zagrebačkom kvartu Malešnica gdje će garsonijera od 30m2 doživjeti potpunu preobrazbu.

Kroz seriju članaka s kojima krećemo u siječnju prikazat ćemo sve faze adaptacije. Krenut ćemo od vizualizacije i osmišljavanja novog koncepta prostora koji će se dosta razlikovati od postojećeg stanja. Dotaknut ćemo se pojedinih faza radova poput rušenja zidova i demontaže elemenata, instalacije novih cijevi i ostalih koji uključuju stvaranje novog prostora.

Prikazat ćemo postavljanje novih podova i keramike, zamjenu stolarije, predstaviti nove sanitarije, opremu, namještaj i dekorativne detalje. Detaljno ćemo opisati plan uređenja prostorija i odabrane materijale. Novom vizualnom identitetu garsonijere posvetit ćemo posebnu pažnju.

Za uređenje garsonijere investitori su odabrali inovativne proizvode i rješenja sa zanimljivim funkcijama. Osim visoke funkcionalnosti, sva odabrana oprema odlikuje se modernim dizajnom.

Sa svojim proizvodima u projektu sudjeluju tvrtke: Geberit, Iveta, Enmon, PPS – Galeković, Hansgrohe, Jysk, Henkel, Legrand, Robert Bosch, Europaneli, Stolarija Memento, Fom, Tetra, Nord produkt, Interlamp i Hora.

Ako ste i sami željni promjena u svom domu ili se spremate na veliki pothvat renovacije poput ove sigurni smo da ćete u našem serijalu pronaći mnoštvo korisnih informacija i ideja za uređenje.

Nastavite nas pratiti!

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi